BRUTALNO TUKAO I UJEDAO SVOJU TRUDNU DEVOJKU: Vukao je do automobila, POVRAĆALA KRV!
Ilustracija, Foto: Profimedia

strava i užas

BRUTALNO TUKAO I UJEDAO SVOJU TRUDNU DEVOJKU: Vukao je do automobila, POVRAĆALA KRV!

Friker se u policijskoj stanici branio ćutanjem i nije želeo da odgovori ni na jedno postavljeno pitanje

Objavljeno:

Dvadesetogodišnji Džoel Friker iz Blekburna nasrnuo je na svoju trudnu 19-godišnju partnerku nanevši joj teške telesene povrede, ne mareći za posledice po nju i bebu koju nosi.

Incident se dogodio pred njihovim prijateljima, a nakon udaraca odvukao ju je do automobila, dok je ona vrištačla i molila za pomoć.

Pretpostavlja se da je neko od očevidaca pozvao policiju, koja je brzo reagovala, a nakon što su im ušli u trag, počinilac je uhapšen.

Kako prenosi Liverpul eho, devojka koja je bila u šestom mesecu trudnoće počela je da povraća krv, a u bolnicu je prevezena sa teškim povredama lica i tragom ugriza na ruci.

Friker se u policijskoj stanici branio ćutanjem i nije želeo da odgovori ni na jedno postavljeno pitanje.

U sredu se pojavio pred sudom u Prestonu, gde se izjasnio krivim za napad, nakon čega mu je određeno dve godine zatvora i izrečena petogodišnja zabrana prilaska žrtvi.

– Ne razumem zašto mi je ovo uradio, a još više me zbunjuje jer ne znam šta je kriva moja nevina nerođena beba. Nikad neću razumeti zašto. To što se dogodilo proganjaće me zauvek – rekla je partnerka Džoela Frikera.

Policajka Gema Anderson takođe nije mogla da veruje da je neko u stanju ovo da učini.

– Kukavički napad Frikera na njegovu trudnu devojku krajnje je sramotan i ostavio je posmatrače šokiranim i uplašenim za njenu bezbednost. Drago mi je da je dobio zatvorsku kaznu jer je očigledno neko ko predstavlja opasnost po žene načinom na koji se ponaša prema njima.

Ona je pohvalila žrtvu za hrabrost koju je iskazala prilikom ovog slučaja, a sve ostale žrtve, čak i one potencijalne, poziva da prijave bilo kakav vid nasilja policiji Lankašira.

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.