UZNEMIRUJUĆE, MLADI IVAN ZAŠIO SVOJA USTA! Razlog je KRAJNJE BIZARAN, ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, ŠOK (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

poznat razlog ovog postupka

UZNEMIRUJUĆE, MLADI IVAN ZAŠIO SVOJA USTA! Razlog je KRAJNJE BIZARAN, ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, ŠOK (VIDEO)

Njegovi bližnji tvrde da nikad ništa slično nije učinio, niti je ikada imao nervne slomove

Objavljeno:

Nesvakidašnji incident u vojnoj jedinici Čebarkul u Čelebinskoj oblasti šokirao je čitavu Rusiju, kada je 19-regrut Ivan Šurmelov zašio sopstvena usta iglom i koncem, objavila je vojska.

Celokupna situacija dogodila se prošle srede uveče, kada je mladić najpre razgovarao sa majkom, a zatim pozvao devojku i žestoko se posvađao sa njom, prenose ruski mediji.

Kako se navodi u vojnim dokumentima, razlog svađe je bilo to što je Ivan pre osam meseci pohvalio neke od drugarica da lepo izgledaju.

Nakon razgovora i svađe sa devojkom gde je prema navodima bio prilično grub, mladića je grizla savest do te mere da se zaključao u toalet i kaznio samog sebe zašivanjem usta.

Dežurni čete primetio je da sas vojnikom Ivanom nešto nije u redu kada mu je ugledao masku na licu, nakon čega mu je postavljao pitanja.

Pošto Šurmelov nije odgvoarao, nadređeni mu je skinuo masku i video zašivena usta, navodi Kosmopoljskaja pravda.

Odmah su ga odvezli u vojnu ambulantu gde su mu skinuti šavovi, ukazana adekvatna medicnska, a potom i psihološka pomoć.

Sa njim je razgovarao i pomioćnik komandanta čete za rad sa regrutima, a nakon incidenta Ivan Šurmelov će biti potvrgnut dodatnim disciplinskim merama.

– Glavni razlozi su lična nedisciplina vojnika kao i slaba kontrola od strane komandnog sastava čete mlade vojne jedinice – navodi se, između ostalog, u izveštaju.

Tatjana Nasedkina, majka mladog vojnika saznala je za incident iz medija i bila je šokirana time što je njen sin učinio. Prethodno su je kontaktirali iz vojne jedinice i saopštili joj da joj je sin hospitalizovan.

– Nemam informacije. Znam samo da je u bolnici. Trebalo je danas da se jave iz vojne jedinice – rekla je Ivanova majka.

Ona je dodala da Ivan ranije nije imao slične ispade, kao ni nervne slomove.

Ruski mediji stupili su u kontakt i sa Ivanovom devojkom, koja je rekla da mu je u telefonu pronašla staru prepisku sa drugaricama u kojima je hvalio njihov izgled i flertovao sa njima, a tada je bio u vezi sa njom.

– Ne smeta mi što je pohvalio devojke koje poznajem, već one za koje ne znam ko su. Mirno sam rekla da sam se mnogo uvredila. Zatim je počeo da piše, da me zove i da se izvinjava. Rekla sam da ne želim da pričam sa njim. Mislio je da želim raskid – kazala je devojka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.