DEVOJČICA (12) ZATRUDNELA SA ROĐENIM BRATOM (14): Sve je počelo RVANJEM, na suđenju otkriveni ŠOKANTNI detalji
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

DEVOJČICA (12) ZATRUDNELA SA ROĐENIM BRATOM (14): Sve je počelo RVANJEM, na suđenju otkriveni ŠOKANTNI detalji

Otac tinejdžer, koji sada ima 16 godina i iz pravnih razloga ne može biti identifikovan, izjasnio se da je kriv po dve tačke optužnice za silovanje

Objavljeno: 17:27h

Devojčica stara 12 godina rodila je dete rođenom bratu, koji je imao odnose sa njom kada je imala svega 11 godina.

Deca su živela u Velsu u problematičnoj porodici, a kako pišu britanski mediji, roditelji se nisu posvetili njihovom vaspitanju. Brat je sestru napastvovao u porodičnom domu, a devojčica je u bolnicu odvedena tek nedavno, pošto se požalila na jake bolove u stomaku. Isog dana se i porodila.

Otac tinejdžer, koji sada ima 16 godina i iz pravnih razloga ne može biti identifikovan, izjasnio se da je kriv po dve tačke optužnice za silovanje.

Tokom suđenja je otkriveno da je babica pitala devojčicu da li je pristala na odnose, na šta je ona rekla da ni ne zna da je imala odnose, te da ne zna da li je pristala na to ili ne. Tužilac je naveo i da devojčica verovatno nije ni bila svesna da je trudna. Međutim, navodno je po bolnici pričala da je znala da je u drugom stanju.

Organi reda su reagovali posle njenog porođaja i ispitali su brata devojčice, a on je priznao da se sa sestrom "rvao" na donjem spratu kuće kad roditelji nisu bili tu, posle čega su otišli na sprat da se "rvu na krevetu", gde je bilo udobnije. Nakon toga počeli su da se ljube i da se skidaju, posle čega su imali seks.

Tužilac je istakao da za sada nema dokaza da je devojčica prinuđena na odnos niti da joj je prećeno.

Na suđenju je pročitana i izjava devojčice, koja je rekla da ne želi da se vrati kući jer želi da živi "normalnom životom kao i druge devojčice njenih godina" i da hoće da njena beba "ima normalan život".

Advokat optuženog rekao je da je incestu doprineo čudan odnos unutar porodice i da su roditelji stvorili atmosferu tajni i laži.

- Veliki je broj izveštaja koji pokazuju da su deca živela u disfunkcionalnoj porodici, da su bila zanemarivana, a možda čak i zlostavljana tokom odrastanja. Da su deca živela u porodici u kojoj nije bilo roditeljske kontrole niti vaspitanja, u kući gde nisu bile postavljene jasne seksualne granice - istakao je advokat maloletnog dečaka.

Dečak trenutno boravi u starateljskoj porodici, a na sudu je saopšteno da se u nju dobro adaptirao i da se kaje zbog onoga što je uradio.

Njegov advokat je za njega tražio uslovnu kaznu, rekavši da bi "pritvorom malo toga bilo postignuto, a da bi puno koštalo".

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.