NAPRAVIO JOJ DETE, PA POBEGAO SA NJENOM ĆERKOM: To NIJE SVE! Usledio je FINALNI UDARAC!
Prevara, Foto: Profimedia

porodične spletke

NAPRAVIO JOJ DETE, PA POBEGAO SA NJENOM ĆERKOM: To NIJE SVE! Usledio je FINALNI UDARAC!

Rekla je i da celo komšiluk zna za ovu priču, pa ne može da izađe iz kuće od srama!

Objavljeno:

- Moj bivši partner i otac mog mlađeg deteta započeo je vezu sa mojom starijom ćerkom koja ima 20 godina. Da stvar bude gora, očekuju svoje prvo dete, a ja prvo unuče. Osećam se poniženo i uznemireno, osećam se kao da me je ćerka izdala. Znala je koliko ga i dalje volim ...- napisala je anonimna žena (46) u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji.

Rekla je i da celo komšiluk zna za ovu priču, pa ne može da izađe iz kuće od srama!

- Bila sam sa ovim čovekom sedam godina, bilo nam je super i bio je divan prema mojoj deci iz mog prvog braka - ćerki i 15 -godišnjem sinu - i uskoro smo dobili prvo dete, sina koji je danas ima pet godina. Međutim, nakon nekog vremena shvatili smo da nismo jedno za drugo, pa smo se razveli - kaže žena.

Deca su i dalje htela da ga vide i iako je primetila da se njena ćerka čudno ponaša u njegovoj blizini, zanemarila je tu pomisao.

- Kad sam bio prilično siguran da se nešto dešava između njih dvoje, upitala sam ćerku bez oklevanja, a ona je odmah skošila u ofanzivu. Ipak, videla sam da me laže. Nedelju dana kasnije, napisala mi je pismo i priznala sve - da je u vezi sa njim i da je trudna. Spakovala se, otišla i nije odgovarala na moje pozive i poruke.

Kako ova anonimna majka objašnjava, stariji sin je besan, ali od mlađeg kriju istinu jer ima samo pet godina.

- Kako da mu objasnim da mu je otac sada i dever?

Iako je ovo prilično komplikovana situacija, psihoterapeutkinja je uspela da predloži rešenje.

- Sasvim je prirodno osećati bes i izdaju, ali pokušajte da napišete pismo ćerki i objasnite joj kako se osećate. Trebalo bi da joj budete ispred svega, uvek ćete joj biti majka. Kada se rodi dete, vaša pomoć će joj biti neophodna. Mlada je i za sada nije svesna koliko je ova veza loša - poručila je psihoterapeutkinja.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.