MONSTRUOZNO! RODITELJI ODSEKLI SINU GLAVU ZATO ŠTO NE ŽELI DA SE ŽENI: Nakon toga priznali još STRAVIČNIJI ZLOČIN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

stravično

MONSTRUOZNO! RODITELJI ODSEKLI SINU GLAVU ZATO ŠTO NE ŽELI DA SE ŽENI: Nakon toga priznali još STRAVIČNIJI ZLOČIN!

Babak Koramdin ubijen je godinu dana pošto se vratio iz Velike Britanije gde je radio kao filmski snimatelj

Objavljeno:

Akbar (81) i Iran (74) Koramdin iz predgrađa Teherana odsekli su glavu sinu Babaku kada im je saopštio da ga ženidba ne zanima, niti planira da ima decu.

Za roditelje tradicionalnih i dosta konzervativnih načela, ova informacija bila je poput udarca maljem po glavi, pa su rešili da ga kazne za “pogrešne stavove”, prenosi uticajni iranski portal Tasnim.

Babak Koramdin ubijen je godinu dana pošto se vratio iz Velike Britanije gde je radio kao filmski snimatelj. Njegova glava pronađena je u kontejneru kraj kuće, a meštani koji su bacali đubre otkrili su užas i pozvali su policiju.

Kada je policija privela roditelje koji su bez ikakvih problema priznali zločin, usput je otkrila još dva ubistva. Monstrumi od roditelja pre tri godine ubili su i svoju ćerku kao i njenog muža!

– Otac i majka priznali su da su u sklopu familijarne osvete pre tri godine lišili života i ćerku Arezu i zeta Faramarza. Ta ubistva nisu rešena jer su roditelji tada demantovali svoju umešanost. Sada su nam rekli da su i njih ubili zbog pogrešnih moralnih vrednosti – rečeno je u policiji u Teheranu.

Iran Koramdin izjavila je da se ne kaje zbog monstruoznih zločina.

– Ne osećam grižu savesti niti sam se ikada pokajala. Svo troje ubijenih pogazili su neka moralna načela u koje suprug i ja verujemo. Ja sam predložila da ih kaznimo, muž se složio. Mnogo sam patila zbog njih troje – rekla je majka ubijene dece.

Neverovatno, ali istinito – par će u slučaju da bude proglašen krivim provesti u zatvoru samo po 10 godina. Iranski zakon, naime, dopušta blaže kazne za roditelje koji ubiju dete.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.