SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTO MALE MAŠE (7): Pokušao sebi da oduzme život, BRANIO SE ĆUTANJEM!
Njeno telo je pronađeno nakon četiri dana potrage, Foto: Profimedia

stravično

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTO MALE MAŠE (7): Pokušao sebi da oduzme život, BRANIO SE ĆUTANJEM!

Nadležni su saopštili da je Nikolaj V. uhapšen nakon detaljne analize DNK uzoraka izuzetih iz tragova na mestu zločina

Objavljeno:

Nikolaj V. (62), koji se sumnjiči za ubistvo Marije Maše Borisove, sedmogodišnje devojčice iz Ukrajine čije telo je pronađeno nakon četiri dana potrage, u tužilaštvu se branio ćutanjem.

On je priveden u nedelju zbog sumnje da je ubio, a vrlo moguće i silovao nesrećnu devojčicu koju je, kako se sumnja, oteo 7. marta nedaleko od njene kuće u selu Šastlivoje u regionu Herson.

Kada je policija upala u kuću Nikolaja V., on je pokušao sebi da oduzme život, tako što je oštrim predmetom prerezao vene. Policajaci su mu pružili prvu pomoć, nakon čega je odveden u zdravstvenu ustanovu, a potom i na saslušanje.

Kako su saopštili iz policije, osumnjičeni je odlučio da se brani ćutanjem.

Nadležni su saopštili da je Nikolaj V. uhapšen nakon detaljne analize DNK uzoraka izuzetih iz tragova na mestu zločina.

Mediji u Ukrajini su juče pisali da je Nikolaj V. ranije robijao zbog silovanja dečaka, te da je iz zatvora pušten 2005. godine. Naveli su da se družio sa ocem ubijene devojčice, te da ga je i ubijena Maša poznavala.

Podsetimo, devojčica je nestala 7. marta u poslepodnevnim satima nedaleko od svoje kuće. Devojčica se sa drugom decom iz sela igrala u ulici kada joj se iznenada izgubio trag. U potrazi, koja je trajala četiri dana, učestvovalo je više od 200 policajaca i meštana.

Telo devojčice pronađeno je 11. marta u belom džaku kraj stare štale na jednom seoskom imanju. Veruje se da je ubica naknadno doneo telo i spustio ga tu, pošto je imanje pre toga više puta bilo kontrolisano i na njemu nije pronađeno ništa sumnjivo.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je Maša preminula od posledica gušenja, a policija je uočila i tragove nasilja na intimnim delovima zbog čega se veruje da je devojčica bila i silovana.

Maša je sahranjena u subotu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.