TINEJDŽER (16) IZ LONDONA SE BORI ZA ŽIVOT: Napadač ga izbo nožem na ulici usred bela dana!
Napad nožem, Foto: printscreen/Mailonlinevideos

uznemirujuće

TINEJDŽER (16) IZ LONDONA SE BORI ZA ŽIVOT: Napadač ga izbo nožem na ulici usred bela dana!

Mladić je napadnut u Barkingu u petak, a petnaestogodišnjak je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva narednog dana

Objavljeno: 18:43h

Napadnuti tinejdžer se bori za život nakon što je usred bela dana izboden na ulici. Uznemirujuće scene prikazuju lekare koji se bore kako bi spasili šesnaestogodišnjaka nakon što je napadnut nožem u istočnom Londonu.

Mladić je napadnut u Barkingu u petak, a petnaestogodišnjak je uhapšen zbog sumnje za pokušaj ubistva narednog dana. Policija je pozvana na lice mesta u Barkingu u istočnom Londonu 12. marta oko 15.45 sati, nakon izveštaja o napadu.

Policajci su pronašli izbodenog šesnaestogodišnjaka, koji je kasnije prebačen u bolnicu u istočnom Londonu, gde je i dalje u kritičnom stanju. Na društvenim mrežama podeljeni su snimci na kojima se vidi kako helikopter hitne pomoći sleće u obližnji park.

Policija sada apeluje na svedoke koji mogu pomoći policajcima u istrazi. Petnaestogodišnjak je uhapšen u subotu, 13. marta, zbog sumnje za pokušaj ubistva i ostaće u pritvoru.

- Istraga je pokrenuta nakon što je policija pozvana na izveštaje o muškarcu napadnutom u aveniji Huls, Barking oko 15:45 sati u petak, 12. marta - saopštila je policija.

- Policija i londonska Hitna pomoć su došli na mesto napada i pronašli 16-godišnjaka koji je zadobio ubodne rane, a koji je potom prebačen je u istočnu londonsku bolnicu, gde je i dalje u kritičnom stanju.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.