JEZIVO! Pedofil (86) uznemiravao desetogodišnju devojčicu KOJU JE ČUVAO: Njegova odbrana je RAZBESNELA JE SVE!
Zatražili da bude pušten iz pritvora uz kauciju, Foto: Profimedia

UŽASNO

JEZIVO! Pedofil (86) uznemiravao desetogodišnju devojčicu KOJU JE ČUVAO: Njegova odbrana je RAZBESNELA JE SVE!

Uprkos argumentima i utvrđivanjučinjenica, Kontreras je pušten uz kauciju, ali ne sme da se udaljava od kuće, niti da poseduje oružje

Objavljeno:

Porodica osumnjičenog pedofila Teofila Kontrerasa (86), koji se sumnjiči da je seksualno uznemiravao desetogodišnju devojčicu koju je svojevremeno čuvao, branila ga je ističući da mu devojčica nije u krvnom srodstvu, bez obzira na pedofiliju, piše Dejli mejl.

Takođe su zatražili da bude pušten iz pritvora uz kauciju.

Kontreras iz Vičite (Teksas) pojavio se u sredu na suđenju zbog tvrdnji da je slao poruke devojčici, tražeći od nje golišave fotografije, a njegovo uznemiravanje je trajalo od kada je ona imala 8 godina.

Žrtva je rekla detetktivima da ju je Kontreras više puta zlostavljao dok je posećivala njegovu kuću, gde je on navodno brinuo o njoj.

Roditelji devojčice ugledali su zgražavajuće poruke u njenom telefonu, nakon čega ih je Kontreras preklinjao za oproštaj, navodeći da se to više nikad neće ponoviti.

On je, međutim, uhapšen u januaru i optužen po pet tačaka teškog seksualnog uznemiravanja deteta.

Jedan od članova Kontrerasove porodice kazao je pred sudom da treba da bude oslobođen uz kauciju i da mu devojčica nije u krvnom srdostvu, za šta je tvrdio da umanjuje Teofilovo nedelo.

Takođe, jedna od njegovih ćerki koja živi u Merilendu rekla je da njen otac ne bi predstavljao opasnost po decu ukoliko bi bio na slobodi, a zamolila je sud da mu ukine zabranu posedovanja oružja jer, kako kaže, živi u opasnom delu grada.

Sa druge strane, Kontrerasov sin je svestan nedela koje je počinio njegov otac, rekavši da bi i te kako predstavljao opasnost po decu ukoliko bi bio na slobodi.

Uprkos argumentima i utvrđivanjučinjenica, Kontreras je pušten uz kauciju, ali ne sme da se udaljava od kuće, niti da poseduje oružje.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.