TRPELA TORTURU U DOMU: Mariju celo detinjstvo zlostavljao ROĐENI brat, uspeli su da ga otriju tek posle 20 godina
Ispovest, Foto: Hotspot media/Daily mail printscreen

ispovest

TRPELA TORTURU U DOMU: Mariju celo detinjstvo zlostavljao ROĐENI brat, uspeli su da ga otriju tek posle 20 godina

Kupovao ju je na slatkiše i crtane filmove

Objavljeno:

Tridesetdevetogodišnja Britanka po imenu Marija (prezime poznato redakciji tamošnjeg portala) imala je samo sedam godina kada ju je rođeni brat Džon po prvi put zlostavljao.

Od tada je svake nedelje trpela seksualnu torturu koja je trajala do njene 15. godine, kada se Džon, tada 22-godišnjak odselio iz kuće i oženio se, piše Dejli mejl.

Mariji je trebalo da prođu godine i godine dok se nije osmelila da ustane protiv brata, ali i porodice i prijavi ga za više stotina silovanja.

“Prvi put se to desilo kada sam imala sedam godina. Bila sam s njim u kupatilu. Mnogo sam ga volela a on je za mene predstavljao autoritet. Ušao je u pubertet i stalno se dodirivao dole. Izvukao me je iz kade i silovao na podu kupatila. Rekao mi je da ćutim o tome i da će to biti naša mala tajna. Plakala sam. Bolelo me je mnogo. Posle sat vremena podmitio me je sa čokoladicama i omiljenim crtanim filmovima i ja sam progutala knedlu i stavila to u stranu. Od tada sam jednom nedeljno doživljavala istu stvar od njega, uglavnom u dnevnoj sobi kad majka i otac nisu tu”, kaže Marija.

Kako su majka i otac oduvek bili naklonjeniji Džonu, a ona je bila još mala, nije ni pomišljala ništa da im kaže.

“Plašila sam ga se a i od rođenja sam ga najviše volela. Njega da izdam, njemu nešto da se dogodi, pa ubila bi se. Zato sam ćutala i trpela iako sam znala još tada da je to što radi nešto užasno i nedozvoljeno. Dok nisam napunila 15 godina, zlostavljao me je na razne načine. Probala sam puno puta da se oduprem, molila sam ga da prestane, ali nije želeo. Uživao je. Govorio je da mu ne treba devojka pored mene. Roditelji su me stalno napadali što slabo učim i nemam dobre ocene, a ja sam bila u paklu“, priča Marija.

Spas je doživela u pojavljivanju buduće Džonove žene. U njegovom životu sve se promenilo, te je odustao od zlostavljanja sestre.

“Sredinom 2000. godine, kad sam imala 18 godina, prijavila sam ga policiji. Ništa se nije dogodilo! Bio je na saslušanju, sve je negirao, pušten je kući. Molila sam ih, pričala detaljno o svemu, ali moj slučaj je stavljen u fioku sve do 2020. godine. On je tada prestao da me zove, ljut što sam prvi put pisnula o svemu. Punih 20 godina čekala sam na pravdu. Videvši da mi je život uništen, da sam sama i u stalnoj depresiji, prošle godine sam prelomila. Zahvaljujući Džonovoj supruzi, koja mi je otkrila da i ona u braku trpi teror od njega, smogla sam snage da odem u policiju. Ovog puta sve je došlo na svoje. Ona mi se pridružila, dala je izjavu i on je uhapšen. U zatvoru je”, rekla je Marija čiji je brat dobio 20 godina kazne.

Dodala je da se tek sada u 39. godini oseća sposobno da zavoli život i krene ispočetka.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.