MAZAO KREMU ZA POTENCIJU ZA USNE - RAZLOG JE NEVEROVATAN! Svi u šoku: Dečko, to se ne maže na to mesto!
Nije odustao od tretmana, Foto: Printscreen/TikTok

BIZARAN TREND

MAZAO KREMU ZA POTENCIJU ZA USNE - RAZLOG JE NEVEROVATAN! Svi u šoku: Dečko, to se ne maže na to mesto!

Sasvim neočekivano, "lek" za tanke usne ispostavilo se da može da bude krema za poteneciju

Objavljeno:

Do sada smo čuli za bezbroj sumanitih trikova za uvećanje usana, od kojih mnogi i nisu bili bezazleni. Upravo se još jedan proširio na mrežama, a nikako vam ne savetujemo da ga probate...

Jedan korisnik TikToka, ubedljivo najpopularnije društvene mreže trenutno, testirao je recept za koji je čuo od prijatelja, a koji bi trebalo da mu obezbedi punije usne.

Sasvim neočekivano, "lek" za tanke usne ispostavilo se da može da bude krema za poteneciju. Momak je namazao ovu kremu na usta i pratio šta se dešava... Namera mu je bila da sačeka pola sata, pa da pojede picu, ali nije izdržao, usne su ga suviše pekle. Uklonio je kremu, ali rezultat je ostao - zaista su mu usne bile punije.

Ipak, zadovoljan je rezultatma, a po videima koje je kasnije delio na ovoj mreži, vidi se da nije odustao od uvrnutog tretmana.

@jerrybmaldonado

If you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again ##beauty ##lips

♬ original sound - Jerry Mal

A koliko je opasan, objasnio je dr Ros Peri, lekar opšte prakse i direktor kompanije "Cosmedics":

"Stavljanje kreme za erekciju na usne u želji za punijim usnama je krajnje smešno i može biti izrazito opasno iz više razloga. Osobe koje to čine mogle bi da dožive alergijsku reakciju poput peckanja, upale, rana i neuprijatnih oteklina. Ostale nuspojave od apsorpcije kreme dok ulazi u telo mogu stvoriti glavobolju, probleme s krvnim pritiskom, pa čak i probleme sa srcem. Krema bi takođe mogla da ulini da bukne herpes na usnama ako ste im već skloni", objasnio je doktor.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.