MILIJARDER PEDOFIL JE PRE SMRTI DOŽIVEO: Evo kakav tretman je imao od ostalih zatvorenika! (VIDEO)
Džefri Epstajn u zatvoru, Foto: AP

JEZIVO

MILIJARDER PEDOFIL JE PRE SMRTI DOŽIVEO: Evo kakav tretman je imao od ostalih zatvorenika! (VIDEO)

Prema novinama, Epstajn nije samo pretrpeo zlostavljanje od strane čuvara, već je bio u "meti" ostalih zatvorenika zbog svog novca

Objavljeno:

Dok je bio u zatvoru, milijardera pedofila Džefrija Epstajna su maltretirali drugi zatvorenici, a stražari su ga zlostavljali, što ga je moglo dovesti do toga da tamo okonča sopstveni život, navodi se u novom izveštaju, pozivajući se na izveštaje njegovih kolega zatvorenika.

"Pre nego što se ubio Epstajn je osetio pakao", piše Njujork Dejli Njuz, tvrdeći da je intervjuisao nekoliko zatvorenika Kazneno-popravnog centra Metropolitan, gde je osramoćeni finansijer bio smešten pre njegove smrti.

"Govorio je da će se ubiti jer vlada ionako pokušava da ga ubije", rekao je jedan zatvorenik, čije ime list nije otkrio.

Anželik Lopez nećaka Itrejna Rejsa Epstajnovog cimera u ćeliji, rekla je da je multimilioner-seksualni prestupnik "bio veoma depresivan", bar je tako tvrdio njegov ujak. "Spomenuo je mog ujaka da više ne želi da živi, a moj ujak mu je rekao:" Ne radi ništa od ovoga dok sam u sobi. "

Prema njenim rečima, zatvorski službenici su se prema njemu ponašali kao prema ološi, terajući Epstajna da spava na podu i ne dozvoljavajući mu da uđe u krevet.

Prema novinama, Epstajn nije samo pretrpeo zlostavljanje od strane čuvara, već je bio u "meti" ostalih zatvorenika zbog svog novca. Neki su mu pretili zbog toga, drugi su lako prevarili osramoćenog finansijera na iznos od 4.000 dolara koje je navodno morao da potroši na krijumčarenje.

"Pokušavaju da vam prodaju sve - telefone, elektroniku, bolju ćeliju", rekao je neimenovani zatvorenik. "Kad je ušao tamo, svi su se svađali oko toga ko će ga imati. ... Pokidali su ga levo i desno ".

Neki zatvorenici bi gurnuli beleške ispod vrata, govoreći: "Ubićemo te, silniče, pedofile", rekao je zatvorenik.

Iako je Epstajn potencijalno bio na ivici samoubistva pre svoje smrti, Rejs je sumnjao da se čovek može ubiti u ćeliji, kaže njegova nećaka

"Moj ujak je stalno govorio da kreveti na sprat nisu dovoljno visoki da bi mogli da rade tako neštoda se uradi tako nešto. To nije imalo smisla. Kreveti nisu bili tako visoki. Stricu se to jednostavno nije činilo u redu - rekla je.

Od Epstajnove smrti, nada da će bilo kog od njegovih sagovornika privesti pravdi počiva na tekućem gonjenju Gislejn Maksvel, njegove navodne saučesnice u trgovini ljudima.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.