IZOPERISALA SE DA POSTANE ANĐELINA DŽOLI A SADA JE DOŽIVELA KATALKIZMU: Da li je realno da joj se ovo desilo?
Sahar je osuđena zbog blasfemije, javne korupcije, pogrešnog uticaja na mlade i “loših” političkih stavova na Instagramu, Foto: Instagram/Sahar Tabar

DA SE UPLAŠIŠ

IZOPERISALA SE DA POSTANE ANĐELINA DŽOLI A SADA JE DOŽIVELA KATALKIZMU: Da li je realno da joj se ovo desilo?

Optužena je za nekoliko nedoličnih radnji

Objavljeno:

Iranska influenserka Sahar Tabar, koja se poslednjih godina proslavila s nekoliko operacija lica kako bi izgledala kao zombi verzija glumice Anđeline Džoli, uhapšena je i po kratkom postupku osuđena na 10 godina zatvora.

Sahar je osuđena zbog blasfemije, javne korupcije, pogrešnog uticaja na mlade i “loših” političkih stavova na Instagramu.

Devojka je već nekoliko meseci u zatvoru i kako trenutno stvari stoje u Iranu, nema nikakve šanse da će odatle biti puštena pre 2029. godine. Majka joj je u depresiji i posle intervjua s poznatom novinarkom Masih Alinedžad u pomoć je pozvala čak i Džolijevu.

“Molim glumicu za koju znam da ima određeni uticaj i na svetsku politiku i političare da proba da u Iranu uradi nešto da moja ćerka, kojoj je Anđelina idol, bude puštena. Ništa nije radila što je bilo nedolično, samo je iznosila svoje stavove”, rekla je Saharina majka.

Sahar ima 486.000 pratilaca na Instagramu a proslavila se posle priznanja da je potrošila 10 nečijih plata u Iranu kako bi imala okruglo 50 operacija na licu da izgleda kao zombi Anđelina Džoli.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.