OBJAVA KOJA JE RAZBESNELA SVE Preminulo joj je dete, prijateljica tražila joj DA VRATI POKLONE KOJE MU JE KUPILA
Dečak se rodio prerano i nije preživeo, Foto: Profimedia

UŽASNO

OBJAVA KOJA JE RAZBESNELA SVE Preminulo joj je dete, prijateljica tražila joj DA VRATI POKLONE KOJE MU JE KUPILA

Nisam ovo želela da iznosim ovde, ali nemam izbora - započela je svoju objavu ožalošćena žena.

Objavljeno:

Dečak Bendžamin rođen je u 29. nedelji, ali je, nažalost, preminuo, jer je prerano rođen. Njegova majka, osim što je bila skrhana bolom, našla se u neprijatnoj situaciji kada joj je prijateljica uputila neobičan zahtev.

Kako je pojasnila u objavi koja je završila na "Reditu", žena je u 29. nedelji trudnoće rodila dečaka Bendžamina. Ali dečak se rodio prerano i nije preživeo, prenosi "Večernji.hr".

- Nisam ovo želela da iznosim ovde, ali nemam izbora - započela je svoju objavu ožalošćena žena.

Nakon smrti njenog sina javila joj se prijateljica koja je dečaku kupila ćebence, plišanog slona, čizme, nešto odeće i muzičku igračku.

- Nisam tražila te stvari, kako sam i rekla - to su bili darovi. Nedelju dana kasnije prijateljica mi se javila s pitanjem da li je Bendžamin koristio ili dodirivao stvari koje je kupila, jer ako nije, htela bi ih nazad - napisala je žena.

Iz njihove prepiske vidi se kako je njena prijateljica želela da izbegne kupovinu poklona za sina druge prijateljice, pa je zato tražila stvari natrag.

- Ne mogu da verujem da me sada to pitaš, ali da, još uvek imam sve stvari osim deke, biće pokopan s njom jer je topla i mislila sam da je divna. Mislim... Nadam se da je to tebi u redu?!? - napisala joj je ožalošćena majka.

Prijateljica je bila uporna, pa je i dalje tražila ćebence nazad napisavši joj kako dete od druge prijateljice može da je koristi. Na kraju joj je žena napisala kako će joj vratiti sve stvari jedino ne ćebence, jer je ono kod njenog preminulog sina.

Poruke su razbesnele internet. Mnogi se nadaju da je majka prekinula prijateljstvo koje to očigledno nije ni bilo.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.