DEVOJKA KOJA TVRDI DA JE MEDLIN IZNELA NOVE ŠOK STVARI U JAVNOSTI: Otkrila i zašto se ne seća detinjstva
Medlin Meken i Džulija Vandel, Foto: EPA/HO/Printscreen/TikTok/shellmc22

JOŠ SE ČEKA DNK ANALIZA

DEVOJKA KOJA TVRDI DA JE MEDLIN IZNELA NOVE ŠOK STVARI U JAVNOSTI: Otkrila i zašto se ne seća detinjstva

U njenoj medicinskoj dokumentaciji, koju je navodno nabavila dr Fil Džohenson, piše d aje ona doživela frakturu lobanje kada je imala osam godina.

Objavljeno:

Poljakinja Džulija Vandel, koja tvrdi da je nestala Medlin Meken, navodno je u detinjstvu imala frakturu lobanje i zbog toga se ne seća dela svog života.

Ona i dalje uporno tvrdi da je ona mala Medlin, koja je nestala 2007. godine dok je sa porodicom bila na odmoru u Portugalu. Ona je u nedavnoj emisiji objasnila zašto misli da je to ona, a takođe je otkrila da u njenom zdravstvenom kartonu fale određene stranice.

U njenoj medicinskoj dokumentaciji, koju je navodno nabavila dr Fil Džohenson, piše d aje ona doživela frakturu lobanje kada je imala osam godina.

U izveštaju piše da je zbog povrede mozga bila nesposobna da hoda i govori više od godinu dana i da joj je deo pamćenja izbrisan. Britanski medij piše da je ona dobila više od 500 stranica Džulijinog medicinskog kartona iz bolnice u Vroclavu.

Medlin Meken
Medlin Mekenfoto: EPA/HO

Ova informacija dolazi nakon što je u emisiji Džulija rekla da se seća jednog mladića koji bi mogao da joj pomogne da dokaže njen identitet.

"Imam neka sećanja iz perioda kada sam imala osam i devet godina. Pre toga se samo sećam plaže i vode koja je izgledala kao more ili okean. Tu je bilo i dece koja su pokušavala da uhvate kornjače i uzmu ih u ruke", rekla je ona u emisiji.

Ona je takođe rekla da se seća zgrada sa belom i vrlo svetlom fasadom, kao i da je bilo puno sunčeve svetlosti. Dr Fil tvrdi da je njeno sećanje dosta podseća na mesto na kom je Medlin poslednji put viđena. Tokom emisije, razgovarali su o njenom defektu na šarenici, pokazujući da Džulija i Medlin imaju iste oznake.

"Sada je malo izbledela, ali da", rekla je Džulija.

Medlin Meken
Medlin Mekenfoto: Profimedia / EPA / Interpol

Takođe su pokazali da par deli istu rupicu, pri čemu je dr Fil rekao da "veoma liči na nju iz tog doba". Džulija je rekla kako misli da veoma liči na Medi kao tinejdžerka.

"Druga stvar je izraz lica. Kada se smejem, oči mi se zatvaraju kao na donjoj slici u redu ekrana, slika Madlin. Kada se smejem, imam neku sliku iz tinejdžerskog uzrasta i imam isti izraz", rekla je upoređujući sebe sa Medlin.

Džulija trenutno čeka rezultate DNK testa koji treba da potvrde ili negiraju njene tvrdnje. Tokom intervjua Dr Fil ju je pitao šta će uraditi ako se dokaže da je par iz Poljske njeni biološki otac i majka.

"Verujem da sam ja Medlin Meken. Ako mi je ona majka, ne želim da imam kontakt sa njom, ali ja verujem da mi ona nije majka", rekla je Džulija.

Džulija je rekla da njena majka odbija da podeli informacije iz njenog ranog detinjstva.

"Rekla je da me je rodila, ali nije htela da mi pokaže nikakav dokaz. Kada sam pitala za DNK pre cele ove situacije i fotografije njene trudnoće, odbila je", rekla je Džulija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.