BRAT JE VIDEO GOLU SESTRU U TUŠ KABINI: Od tada ne prestaje da se pita jednu stvar, da li je ovo normalno?
Tuš kabina, Foto: Profimedia

SVAŠTA STVARNO!

BRAT JE VIDEO GOLU SESTRU U TUŠ KABINI: Od tada ne prestaje da se pita jednu stvar, da li je ovo normalno?

Savetnica ga je upozorila na kršenje zakona

Objavljeno: 11:30h

Incesti su protivzakoniti, ali uprkos tome, ima muškaraca koji tajno razmišljaju o nekim članovima svoje porodice. Tako jednog muškarca uzbuđuje telo rođene sestre.

Dvadesetogodišnji muškarac se našao u jednoj vrlo neprijatnoj situaciji. Jedan dan je slučajno upao u kupatilo sestri dok se tuširala i video je golu. Taj prizor ga je skamenio pa je odlučio da potraži savet čuvene savetnice Didri Sanders iz britanskog Sana.

– Otkad sam slučajno ušao u kupatilo i video svoju sestru pod tušem, ne mogu da prestanem da mislim na nju. Slika njenog golog tela mi je ostala u mislima, čak sam počeo da je zamišljam i kad se samozadovoljavam – napisao je Didri i nastavio:

– Ja imam 20 godina, a moja sestra 22 godine. Oboje još uvek živimo kod kuće. Ona ne zna da sam je video jer je imala zatvorene oči. Nikad nisam razmišljao o svojoj sestri na s*ksualni način i znam da je to pogrešno, ali budući da se sve ovo dogodilo, ponekad pomislim da flertuje sa mnom. Pre neki dan me je jako zagrlila, a ja sam morao da je odgurnem jer me je to uzbudilo. Ne znam šta da radim. Da li da joj kažem kako se osećam, u slučaju da ona oseća isto – pitao je Didri.

Savetnica ga je upozorila na kršenje zakona.

– Videti golo telo može da izazove neprikladne osećaje, pogotovo ako nemate previše iskustva sa suprotnim polom, ali do s*ksualnog odnosa s vašom sestrom ne može da dođe. To je incest i protivzakonito je – napisala je Didra.

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.