DA LI JE REALNO? IMALA ODNOSE TOKOM PRENOSA UŽIVO, BUKVALNO SE SVE VIDELO: Počela da se TRZA, a onda...
Kimika, Foto: Printscreen/Instagram/ kimmikka_

BIZARNO!

DA LI JE REALNO? IMALA ODNOSE TOKOM PRENOSA UŽIVO, BUKVALNO SE SVE VIDELO: Počela da se TRZA, a onda...

Kada bi sad otišli na profil korisnice, čekala bi vas ova poruka: "ovaj kanal trenutno nije dostupan zbog kršenja Tvičovih smernica zajednice

Objavljeno:

Korisnica Tviča, američke aplikacije koja se najviše bazira na prenosima, što uživo, što snimljenih raznih sadržaja, ali najčešće igrica koja je poznata pod nadimkom Kimika (21) je 24. avgusta prenosila sadržaj uživo na spomenutoj plaformi kada je odjednom počela čudno da se ponaša: izraz lica joj se promenio i počela je da se trza.

Međutim, uprkos čudnom ponašanju, Kimika je nastavila da se dopisuje sa ostalim korisnicima, piše Daily Star. Međutim, njen odraz se jasno video na prozoru pored njenog stola, a njen je partner čak viđen kako poskakuje iza nje.

"Ako nameravate da se seksate tokom prenosa uživo, proverite da nema refleksije", bio je jedan od komentara na Tviteru.

Kada bi sad otišli na profil korisnice, čekala bi vas ova poruka: "ovaj kanal trenutno nije dostupan zbog kršenja Tvičovih smernica zajednice ili Uslova pružanja usluge."

"Samo je češka po leđima. Ništa čudno", našalio se jedan korisnik. Drugi je teoretizirao: "Možda je sve lažirala zbog pregleda."

Kimika je navodno rekla novinaru Jdžejku Lakiju da se ovaj incident dogodio jer je bila pijana i dodala da je dobila samo sedam dana zabrane od Tviča.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.