JULIJU JE ZABOLELO UVO, ODMAH SU JE ODVELI KOD LEKARA: Par sati kasnije, devojčica je bila mrtva zbog OVOGA
Lekar očitava snimak, Foto: Profimedia

TUŽNO

JULIJU JE ZABOLELO UVO, ODMAH SU JE ODVELI KOD LEKARA: Par sati kasnije, devojčica je bila mrtva zbog OVOGA

Njena mama je rekla da Julija nikada nije bila ozbiljnije bolesna i obično bi dobila samo kijavicu

Objavljeno:

Devojčici su prepisani antibiotici u lokalnom hitnom centru - ali je preminula od nedijagnostikovane leukemije samo 12 sati kasnije. Devojčica se tokom vikenda osećala loše i u nedelju je prebačena u bolnicu u Augusti, Kolumbija, SAD. Nakon pregleda i analize krvi, lekari su rekli da boluje od leukemije. Njen otac slomljenog srca, Denis Li Čavez, rekao je da je njegova devojčica imala krvarenje u mozgu, plućima i stomaku. Objavljujući na društvenim mrežama, rekao je: „Tamo smo saznali da ima leukemiju. Bilo je tako teško i tako brzo. Uz bol u uhu i glavobolju, Denis je rekao da je tinejdžerka takođe patila od povremenih modrica. Međutim, oni su to pripisali tome što je bila izuzetno aktivna. "Kada bi dobila modricu, pitali bismo je kako je dobila, a ona bi rekla da ne zna i slegnula ramenima. Mislili smo da je to zato što ima malo više dečačke energije u sebi", dodao je on.

Govoreći za "Augusta Chronicle", njena mama je rekla da Julija nikada nije bila ozbiljnije bolesna i obično bi dobila samo kijavicu. Porodica je izjavila da je Julija želela da bude umetnica i da je bila fascinirana japanskom kulturom. Takođe je davala prednost svojoj porodici i imala je odlične odnose sa svojom braćom i sestrama.

Leukemija je rak belih krvnih zrnaca i postoje različiti tipovi, navodi "Macmillan Cancer Support".

Znaci leukemije koje morate znati

„Leukemija se definiše prema vrsti belih krvnih zrnaca koja je zahvaćena i da li je hronična ili akutna. „Akutne leukemije se javljaju iznenada, često u roku od nekoliko dana ili nedelja, brzo napreduju i treba ih hitno lečiti.

Hronične leukemije se razvijaju sporije, često tokom mnogo meseci ili godina“, navodi se u uputstvu. Stručnjaci su rekli da je veća verovatnoća da će akutne leukemije izazvati simptome koji se pojavljuju tokom nekoliko nedelja, a ljudi će se osećati prilično bolesno i umorno. Međutim, postoje neki simptomi koje možete iskusiti, a to su:

bleda koža

izuzetan umor – ovo je veoma čest simptom

osećate kratak dah

osećate vrtoglavicu

vrtoglavicu imate i lupanje srca (osećajte da vam srce brzo kuca)

dobijate infekcije

osećati se loše

imate česte upale grla

imate groznicu ili visoku temperaturu

modrice bez očiglednog uzroka

krvarenje desni

krvarenja iz nosa krvne

mrlje ili osip na koži

Takođe možete doživeti noćno znojenje, neobjašnjivi gubitak težine, bolove i smetnje vida.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.