KAD GOD JE INTIMAN SA DEVOJKAMA DESI MU SE NEŠTO NEVEROVATNO: Ovog momka smatraju najvećim BAKSUZOM na svetu
Par, Foto: Profimedia

nije mu lak

KAD GOD JE INTIMAN SA DEVOJKAMA DESI MU SE NEŠTO NEVEROVATNO: Ovog momka smatraju najvećim BAKSUZOM na svetu

Na sreću, nakon što su muškarcu dijagnostikovali sindrom post-orgazmičke bolesti, dr Šanholcer i njegov kolega su uspeli da ga leče sa nekoliko antihistaminika

Objavljeno:

Za jednog 27-godišnjeg mladića, mogli bi smo reći da je “najveći nesrećnik na svetu” jer je alergičan na sopstveni orgazam.

Zbog ove bolesti on ima simptome slične gripu kad god doživi orgazam. Slučaj neimenovanog mladića nedavno je objavljen u medicinskom časopisu Urology Case Reports od strane tima lekara koji je uspešno lečio stanje antihistaminikom.

Naučnici su retku bolest čoveka opisali kao alergijski ili autoimuni odgovor na sopstvenu spermu, što je izazvalo simptome slične gripu kao što su groznica, kašalj, kijanje, slabost mišića, kao i problemi koncentracije, pamćenja, pa čak i govora.

Zbog ovih iscrpljujućih simptoma povezanih sa sopstvenim orgazmom, muškarac je već duže vreme aktivno izbegavao da spava sa svojom devojkom.

Koliko god slučaj zvučao bizarno, on svakako nije jedini takav usvetu medicine. Naučnici su do sada otkrili skoro 60 slučajeva ljudi pogođenih ovom retkom i ozbiljnom bolesti – medicinskim stanjem poznatim kao sindrom post-orgazmičke bolesti (POIS).

Orgazam
foto: Profimedia

U stvari, sve više se prepoznaje kao iscrpljujući uzrok se*ksualne disfunkcije kod muškaraca, ali pošto je tako retko i neobično, često se pogrešno dijagnostikuje.

Mnogi lekari ne znaju za to, a javnost još manje. Više je nego verovatno da je nedovoljno dijagnostikovan, sa dosta obolelih – rekao je dr Endrju Šanholcer, sa Medicinskog fakulteta Villiam Beaumont Univerziteta Oakland, koautor izveštaja o slučaju.

U slučaju 27-godišnjeg muškarca, autori izveštaja su napisali da su njegovi simptomi počeli kada je imao 18 godina. Narednih 9 godina, potpuno je odustao od vođenja ljubavi u krevetu nakon što je dobio kašalj, curenje iz nosa i kijanje, kao što je kao i koprivnjača na rukama kad god je doživeo orgazam.

Neimenovani čovek, kog lekari nazivaju samo gospodin A, posetio je brojne lekare, od urologa do stručnjaka za infektivne bolesti, ali niko nije mogao da objasni šta mu se dešava. Prepisali su mu antibiotike, ali mu uopšte nisu poboljšali stanje.

Na sreću, nakon što su muškarcu dijagnostikovali sindrom post-orgazmičke bolesti, dr Šanholcer i njegov kolega su uspeli da ga leče sa nekoliko antihistaminika, od kojih je jedan (feksofenadin) doveo do povlačenja njegovih simptoma za oko 90 procenata.

(Espreso / zanimljivostidana.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.