INSTRUKTORKA JOGE TVRDI: Vrhunac može da se postigne za PAR SEKUNDI, bez stimulacije
Seks, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

KO BI REKAO

INSTRUKTORKA JOGE TVRDI: Vrhunac može da se postigne za PAR SEKUNDI, bez stimulacije

Karolin Tsarski (33) iz Estonije, inače instruktorka joge, otkrila je da može da doživi orgazam za nekoliko sekundi koristeći samo svoj um

Objavljeno:

Ona tvrdi da je uspela da uvežba svoj um da dostigne vrhunac bez pornografskog sadržaja, seksualnog partnera ili genitalne stimulacije.

Nakon što joj je polni odnos s partnerom postao bolan zbog vaginizma, stanja koje uzrokuje zatezanje vaginalnih mišića nakon penetracije, estonska instruktorka joge provela je čak 10 godina usavršavajući postizanje orgazma bez stimulacije. U tome su joj najviše pomogli joga i tantrički trening.

Njene tvrdnje su dokazane kroz testove koje je sprovela grupa naučnika, a studija je objavljena u časopisu Sexual Medicine 2022. godine. Jedan test se odnosio na skalu za ocenjivanje orgazma (ORS), a drugi je bio niz krvnih pretraga.

Upoređeni su njeni stimulisani klitoralni i analni orgazmi s onima koji su postignuti bez stimulacije. ORS test je pokazao da Karolin više uživa u orgazmima koje postiže svojim umom, u kontekstu uzbuđenja i emocionalne intimnosti. Isto tako, testovi krvi su pokazali da ona zaista doživljava orgazam.

Krvne pretrage su obavljenje 30 minuta pre nestimulisanog orgazma, odmah nakon i 30 minuta posle. Njoj se u krvi pokazalo povećanje hormona prolaktina (pokazatelja kvaliteta orgazma), što je dokaz da je to stvarno orgazam.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.