DEČAK (5) UZNEMIRIO SVET - BIO SAM DEVOJKA, UMRO SAM U POŽARU: Roditelji tvrde da je on njena REINKARNACIJA
Reinkarnacija, Foto: Printscreen

AU

DEČAK (5) UZNEMIRIO SVET - BIO SAM DEVOJKA, UMRO SAM U POŽARU: Roditelji tvrde da je on njena REINKARNACIJA

Luk Ruelman (5), otkrio je nekoliko jezivih detalja o svom navodnom prošlom životu - on tvrdi da je bio poznat kao Pam Robinson pre nego što je ona umrla u požaru u hotelu 1993.

Objavljeno:

Petogodišnji dečak tvrdi da je reinkarnacija žene koja je umrla u požaru u hotelu pre skoro 30 godina. Luk Ruelman (5), veruje da je živeo prošli život kao Afroamerikanka po imenu Pam Robinson koja je zbog požara skočila u smrt u hotelu Pakston u Čikagu.

Njegova mama Erika je rekla da je počela da se plaši nakon što je dečak iznenada počeo da priča o slučajnoj ženi po imenu Pam. Erika je na kraju ispitivala svog sina o misterioznoj ženi i pitala ga ko je ona. "Okrenuo se prema meni i rekao: 'Pa, bila sam to ja', rekla je za Foks 8. "Rekao je to sam bila ja, ali umrla sam i otišla sam u raj. Videla sam Boga i onda me je na kraju Bog gurnuo nazad i bio sam beba i dala si mi ime Luk."

Lukova porodica, koja živi u Sinsinatiju u Ohaju, rekla je da im je sin rekao da je putovao vozom u Čikago iako ga nikada nisu odvezli tamo, prenosi The Sun. Erika je odlučila da istraži bizarne tvrdnje i bila je šokirana kada je saznala da je Pem imenovana kao jedna od 19 žrtava koje su poginule u požaru 1993. godine.

Luk se prisetio jezivih detalja o tome kako je pokušao da pobegne iz zapaljene zgrade i govorio o trenutku kada je "sreo Boga". Erika kaže da govori i o drugim trenucima kojih se "sećao" iz prošlog života. Govorio je: 'Kada sam bila devojčica, imala sam crnu kosu' ili bi rekao: 'Imala sam takve minđuše kad sam bila devojčica', rekla je ona.

Producenti TV emisije o paranormalnim istraživanjima "Duh u mom detetu" takođe su se udubili u Lukov slučaj. Tokom emisije, malom dečaku je pokazana stranica sa slikama crnih žena u svojim 30-im godinama i zamolili su ga da pronađe Pam. Uspeo je da je pronađe odmah, kako se vidi na snimku.

Nakon jezivog razvoja događaja, Lukova mama je odlučila da se obrati Paminoj porodici. Rekla je da su opisali njenu ličnost i otkrili zastrašujuće sličnosti između nje i dečaka Luka, kao što su ljubav prema Stiviju Vonderu i sviranje na klavijaturi. Foks 8 je kontaktirao Pamelinu porodicu, ali su odbili da komentarišu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.