MISLIO DA JE DIVLJA SVINJA, PA UPUCAO ŽENU U SRCE: Stravičan zločin na LOVAČKOJ ZABAVI
Lovci, ilustracija, Foto: RINA

UŽAS

MISLIO DA JE DIVLJA SVINJA, PA UPUCAO ŽENU U SRCE: Stravičan zločin na LOVAČKOJ ZABAVI

Velika tuga i nesreća

Objavljeno:

Britanka (67) je ubijena iz vatrenog oružja na lovačkoj zabavi u Francuskoj, pošto je njen prijatelj (69) pucao u nju jer ju je pomešao sa divljom svinjom.

Naime, starija žena je upucana direktno ispod srca i nije imala šanse da preživi, te je hitna pomoć konstatovala smrt, piše Gardijan.

U trenutku nesreće sa njima je bilo još devetoro lovaca i još jedna ženska osoba, koja je kao i stradala bila gošća lovačkog udruženja koje im je priredilo izlet u prirodi.

U jednom trenutku, nekoliko lovaca je otišlo u polje kukuruza kako bi pokušali da ulove neku divljač.

Jednom od lovaca se učinilo da je čuo divlju svinju i zapucao je u tom pravcu- Međutim, zapravo je pucao u nesrećnu ženu.

Lovac, inače prijatelj žrtve, je uhapšen i sudiće mu se za ubistvo iz nehata. Nakon lekarskog pregleda je utvrđeno da je konzumirao alkohol niti bilo kakve narkotike.

Inače, u Francuskoj su česta ubistva iz nehata do kojih dolazi tokom lova. Prošlog februara je u slični okolnostima stradao jedan tinejdžer, a 2020. na licu mesta je stradala 25-godišnja žena koja ju je metak pogodio dok je šetala sa prijateljem obeleženom stazom u gusto pošumljenom regionu na istoku Francuske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.