EVO KAKO IZGLEDAJU IZVAĐENI SILIKONI NAKON 1 DECENIJE: Snimak će vas naterati da POVRATITE (VIDEO)
Foto: Printscreen

užasno

EVO KAKO IZGLEDAJU IZVAĐENI SILIKONI NAKON 1 DECENIJE: Snimak će vas naterati da POVRATITE (VIDEO)

Odlučila je da izvadi silikone. Lekari su, kaže, bili zgroženi „prljavštinom koja se nalazila u njenom telu“

Objavljeno:

Ugradnja silikona u grudi danas je jedna od najčešćih estetskih operacija, međutim žene često zaboravljaju na rizik koji s njom dolazi. Zato je Melisa Lima rešila da podeli svoje iskustvo uz snimak izvađenih silikona koji je zgrozio svet.

Melisa je silikone prvi put ugradila 2002. godine, a od tada je čitavu deceniju osećala ozbiljne simptome. Kako je istakla, ponekad nije mogla ni da ustane iz kreveta.

„Ekstremni umor, bol u zglobovima i mišićima, debljanje, neobjašnjiva upala, zujanje u ušima, problemi sa vidom i mnogi drugi. Uradite svoje istraživanje. Ove stvari su bile tako blizu da me ubiju“, napisala je, a na TikToku podelila snimak na kojem se vidi kako je izgledala pre nego što joj je prijateljica rekla da se raspita o bolesti koju izazivaju implanti u grudima.

Odlučila je da izvadi silikone. Lekari su, kaže, bili zgroženi „prljavštinom koja se nalazila u njenom telu“.

„Da, to je buđ“, otkriva Melisa.

Nakon uklanjanja implanata, njeno naduveno „lice i oči vratili su se u normalno stanje za samo nekoliko sati“.

„Još moram da uzimam lekove za Hašimoto i imam bolove u zglobovima u kukovima. Skoro sve se vratilo u normalu. Živa sam na svu sreću i izuzetno srećna što mogu da se vratim svom normalnom životu. Većina ljudi preporučuje da se silikoni menjaju svakih 10 godina, a razlog za to je što stopa rizika za bolesti raste nakon svake godine. Ako ih ne zamenite, trebalo bi da posetite svog hirurga i uradite ultrazvuk ili magnetnu rezonancu“, upozorila je Melisa, a preneo Mondo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.