MAJKA ČULA VRIŠTANJE SINA (2) PA VIDELA HOROR PRIZOR: Lice mu je KIDALA štetočina od koje VRVI GRAD
Beba, Foto: Tik Tok printscreen

jeziva priča

MAJKA ČULA VRIŠTANJE SINA (2) PA VIDELA HOROR PRIZOR: Lice mu je KIDALA štetočina od koje VRVI GRAD

Žena kaže da je pala na kolena od šoka i primetila kako pacov prolazi pored nje

Objavljeno:

Majka iz Liverpula je je čula plač svog dvogodišnjeg sina usred noći i pronašla ga “prekrivenog krvlju”, nakon što ga je napao krvoločni pacov.

Žena, koja nije htela da bude imenovana, je rekla za medije je da je njen sin hospitalizovan jer mu je glodar čeljustima kidao lice. Ona je dodala da je njihov kraj preplavljen pacovima što je dovelo do scene “horor filma” u kući koju iznajmljuju.

Istraumirana majka kaže da je strah da se vrati kući i pa sada traži novo mesto za život.

– Bilo je kao nešto iz noćne more ili horor filma, još uvek sam traumatizovana zbog svega toga. Čula sam svog dvogodišnjeg sina kako plače iz kreveca i kada sam ušla bio je sav u krvi. Pala sam na kolena od šoka, nisam imala pojma šta se dogodilo dok nisam videla pacova kako prolazi pored mene. Moj četvorogodišnjak je sve to gledao sa mnom i od tada ima noćne more – kazala je ona za Liverpul Eho.

Pacov
foto: Printscreen

U izveptaju iz bolnice se spominje da je mališan zadobio višestruke ujede po licu kada ga je pacov napao dok je spavao.

Srećom, dete se sada oporavlja od povreda i nije mu bila potrebna plastična operacija. Takođe, testovi na razne zarazne bolesti su bili negativni.

Kako navodi Liverpul Eho njihov dom je bio čist i uredan iznutra, ali je loš kvalitet zapuštenog objekta privukao štetočine.

– Jednostavno ne možemo da se vratimo tamo. Posle napada smo čuli druge pacove kako trče okolo, ne možemo da živimo tamo. Nešto treba da se uradi jer zaista ne želim da se ovo desi nekoj drugoj porodici – kazala je žena koja je pokrnenula inicijativu kod gradskih vlasti da se problem reši.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.