DUG 34 CENTIMETRA! Voditeljka videla najveći POLNI ORGAN u PUNOJ SNAZI, ODMAH JE URADILA OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

DUG 34 CENTIMETRA! Voditeljka videla najveći POLNI ORGAN u PUNOJ SNAZI, ODMAH JE URADILA OVO (VIDEO)

Džona Falkon je ponovo šokirao sve

Objavljeno: 09:37h

Iako je želeo da postane “ozbiljan” glumac, Džona Falkon se ipak proslavio kao vlasnik najvećeg polnog organa na svetu.

A da njegova priča o organu od 34 centimetra nije laž, uverili su se i Fil i Džozi, voditelji popularne britanske emisije “This Morning”, kojima je Džona pokazao slike svog “ponosa” u punoj uzbuđenosti.

Fil se uhvatio za glavu, a Džozi nije mogla da dođe sebi od šoka. Nije ni čudo…

Imati najveći polni organ na svetu možda predmet želje i fantazija mnogih muškaraca, ali za ovog naizgled skomnog momka koji kaže da kad se pogleda ne vidi ništa neobično, osim kad uzme metar u ruke, zapravo je ponekad velika muka.

U opuštenom stanju njegov “ponos” iznosi impozantnih 21,5 cm, što je veličina koju mnogi priželjkuju ne u stanju “mirovanja”, već erekcije. Ono što je za nekoga predmet želje, za nekoga je živa muka.

Upravo o tome je govorio Džona gostujući u emisiji “This Morning”. Fascinacija javnosti veličinom njegovog polnog organa ne prestaje, a Džona je ispričao kako mu u poslednje vreme ne ide sa ženama, jer iako koristi sve moguće lubrikante, ipak teško nalazi partnerke jer sve se prestrave od veličine njegovog organa.

Voditelji Fil i Džozi su pokučali da dočaraju njegovu veličinu pokazujući rekvizite, na šta je Džona skromno dodao da je to “otprilike” probližno realnoj situaciji. Ipak, kako dalje ne bi nagađali i mučili se da pronađu adekvatne predmete koji će ilustrovati njegovu veličinu, Džona je voditeljima pokazao sliku svog penisa u punoj snazi.

Šok je blaga reč kojom bi mogla da se opiše reakcija Fila i Džozi!

Pogledajte njihovu reakciju:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.