ZAKLJUČAVAO JE I SILOVAO TRUDNU VIŠE PUTA! Svi su gledali Pamelin SNIMAK SE*SA, nije izlazila iz sobe (FOTO)
Foto: Profimedia

užas

ZAKLJUČAVAO JE I SILOVAO TRUDNU VIŠE PUTA! Svi su gledali Pamelin SNIMAK SE*SA, nije izlazila iz sobe (FOTO)

To je bio najteži period u njenom životu

Objavljeno: 09:24h

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson proslavila se ulogom Si Džej Parker u seriji “Čuvari plaže”, a bila je jedna od najpoznatijih glumica 90-ih i seks simbola.

Jedna od omiljenijih holivudskih plavuša uvek je isticala svoje bujno poprsje i savršenu figuru, a javnosti je postala poznata kada se razgolitila za čuveni muški magazin “Plejboj” 1989. godine.

Ipak ona je zbog svog izgleda bila žrtva zlostavljanja više puta. Njena životna priča je veoma potresna, a takođe je imala i buran ljubavni život.

Cela priča se zahuktala sredinom devedesetih godina prošlog veka, Pamela je Tomiju rodila i dvoje dece, ali sama tema nije baš dobro prošla i nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla zvezda “Čuvari plaže“, a koju je želela zauvek da zaboravi i da se ne osvrće.

Naime, 1995. godine procurio je privatni snimak intimnog odnosa Pamele Anderson i Tomija Lija. Iako je godinama posle toga postao trend da se preko intimnih stvari dolazi do popularnosti u slučaju Pamele i Tomija to nije bio slučaj.

Snimak je ukraden iz njihovog doma, a potom ilegalno distribuiran čime je Pamela Anderson stavljena na stub srama. Iako je bila se*s simbol, nije želela da taj deo intime deli sa javnošću, naročito u trenutku kada je bila trudna.

1 / 10 Foto: Profimedia

Pamela u petom mesecu trudnoće bila je prinuđena da gostuje po emisijama i da se suočava sa pitanjima o “detaljima iz kreveta”. Mnogo godina kasnije rekla je da nije zaradila ništa od toga i da je morala da plati kako bi prestala distribucija snimka.

Serija koja se bavi konkretnom spornim snimkom i odnosom Pamele i Tomija snimljena je bez pristanka glumice. Na ovaj način se ponovo bez njene volje i kontrole preuzima njen narativ.

Kritičarka “CNN-a” Sara Stjuart napisala je da je serija neukusno i eksploatorsko delo jer se bavi odnosom Pamele i Tomija, a serija zaboravlja da napomene da je glumica bila zlostavljana i da je Tomi Li osuđen na sudu za porodično nasilje jer je držao glumicu zatočenu i nije joj davao da izađe iz sobe dok je bila u drugom stanju. Između ostalog čuveni muzičar ima dugu istoriju nasilničkog i manipulativnog ponašanja.

Najveći problem u vezi sa mini-serijom jer je ovo ponovno kopanje po ranama koje Pamela želi da zaboravi. Odbila je da bude producent serije i odbila je da na bilo koji način učestvuje jer kako je rekla: “Više ne želim da se pomene priča o meni i mom polnom organu.”

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Da podsetimo, serija u osam epizoda prikazuje vezu Pamele Anderson i Tomija Lija koji su se poznavali tek 96 sati pre venčanja. Lili Džejms glumi Pamelu Anderson, a Sebastijan Sten Tomi Lija, a mnogi ne mogu da veruju koliko dobro su urađene njihove transformacije.

Ulogu atraktivne plavuše tumačiće Lili Džejms, koja se potpuno transformisala za potrebe serije i ista je Pamela. Ona je inače poznata po filmovima “Cinderella”, “Baby Driver”, “Darkest Hour i “Mamma Mia! Here We Go Again”, a pojavila se i u hit seriji “Downton Abbey”.

Set Rogen u seriji glumi Renda Gotijea, čoveka koji je ukrao snimak intimnog odnosa slavnog para.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.