STAVILA U USTA, OPALILA PA JOJ SE ZAGLAVILO: Devojčica (2) završila u Hitnoj posle BIZARNOSTI, MORALI SU DA GA VADE
Ilustracija, Foto: Printscreen

užas

STAVILA U USTA, OPALILA PA JOJ SE ZAGLAVILO: Devojčica (2) završila u Hitnoj posle BIZARNOSTI, MORALI SU DA GA VADE

Igra dvogodišnje devojčice iz ruskog Čeljabinska umalo se završila tragedijom. Dete je u kući pronašlo heftalicu za drvo, a njeni roditelji nisu ni primetili da ju je uzela. Ona je novu “igračku” odmah stavila u usta i pritisla okidač

Objavljeno:

Na odeljenju Hitne pomoći lekari su odmah započeli zahvat, da bi nekoliko minuta kasnije endoskopom izvadili municiju heftalice

Igra dvogodišnje devojčice iz ruskog Čeljabinska umalo se završila tragedijom. Dete je u kući pronašlo heftalicu za drvo, a njeni roditelji nisu ni primetili da ju je uzela. Ona je novu “igračku” odmah stavila u usta i pritisla okidač.

Šiljata klemerica joj se zaglavila u sluzokožu između grkljana i jednjaka. Devojčica je bez prestanka plakala od bolova, ali nije mogla da objasni šta se dogodilo. Njene roditelje je uhvatila panika i odveli su je u bolnicu. Sumnjali su da joj je u grlu strano telo, piše kp.ru.

Na odeljenju Hitne pomoći lekari su odmah započeli zahvat, da bi nekoliko minuta kasnije endoskopom izvadili municiju heftalice.

– Municija heftalice će zauzeti svoje mesto u našoj kolekciji predmeta koji nikada ne bi trebalo da budu u rukama, a pogotovo ustima dece. Nažalost, ova kolekcija nastavlja da raste svakim danom. Dakle, potrebno je još jednom podsetiti: ne ostavljajte malu decu samu ili sa nešto starijim sestrama i braćom koji mogu da ih „nahrane” nečim nepoželjnim igrajući se. Samo kontrola i pažnja će pomoći da se izbegne tragedija – kazala je medijima šefica odeljenja endoskopije dr Tatjana Leščeva.

Inače, ona je bila ta koja je izvadila opasni komad metala iz grla devojčice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.