POZNATI FUDBALER IZMASAKRIRAO SVOJU STARIJU DEVOJKU! Zlostavljao je dok nije izdahnula, MONSTRUOZNI SNIMCI (VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

POZNATI FUDBALER IZMASAKRIRAO SVOJU STARIJU DEVOJKU! Zlostavljao je dok nije izdahnula, MONSTRUOZNI SNIMCI (VIDEO)

Tragična priča nam dolazi sa Apenina

Objavljeno: 11:24h

Užasne vesti nam stižu iz Italije gde je tamošnji fudbaler Đovani Padovani (27) ubio svoju 30 godina stariju devojku Alesandru Mateuci.

Naime, reč je o igraču koji je prošao sve mlađe kategorije Napolija, ali nikada nije uspeo da se nametne i nije zaigrao za prvi tim već je lutao po nižim ligama u Italiji.

– Jedva čekam da dođe policija, želim da sve završi – bile su prve riječi koje je izgovorio Padovani nakon ubistva svoje partnerke koja je imala 57 godina.

Kada se žrtva vratila u svoje prebivalište oko 21.30 mladić ju je iznenadio.

Počeo je da je udara rukama, a potom joj čekićem i drugim oštrim predmetima naneo teške povrede glave dok je vikala da stane i dozivala pomoć.

Komšije su požurile da ženi pruže prvu pomoć i pozvali su hitnu pomoć i policiju, ali ona je izdahnula nešto pre dolaska lekara dok je ubica čekao na licu mesta da ga policija uhapsi.

– Čula sam je kako viče “pomozite, Đovani, molim te, ne!” – rekla je žrtvina sestra organima bezbednosti po hapšenju Padovanija.

Prema njenim rečima, 27-godišnjak do sada nije fizički napao žrtvu, ali je bio ljubomoran na svoju partnerku i ponašao se ljubomorno tako što je razbijao sudove i gađao je čašama. Kada mu se nije javljala na telefon, on bi zvao njenu porodicu i govorio im pogrdne reči.

Komšije, koje su govorile za italijanske medije, rekle su da je par zajedno godinu dana. On je živeo na Siciliji, a ona je živela i radila u Bolonji.

Padovani je počeo da postaje opsesivan prema svom devojci i u januaru ga je zamolila da prekinu njihovu vezu. Tada je ubica počeo da uhodi 57-godišnjakinju, prema rečima komšija, njih dvoje su se često tukli ispod žrtvine kuće.

Dana 29. jula, Mateucijeva je podnela zahtev za zabranu kako bi se zaštitila od njega ali, iako je tužilaštvo otvorilo zapis o tom slučaju, zabrana prilaska nije izrečena jer je policija čekala da ispita svedoke koji su bili na godišnjem odmoru kako bi dopunili izveštaj koji će dostaviti nadležnom sudu.

Alesandra Mateuci bila je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Tamo je i upoznala svog ubicu pre godinu dana.

Često se slikala ispred ogledala kako isprobava odeću i obuću. Na kraju krajeva, njena profesija je bila vezana za modu jer je radila kao predstavnica jedne modne kuće u Bolonji.

Prema italijanskim medijima, čini se da velika razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj vezi. Ali kada je postao represivan prema svojoj partnerki, ona ga se uplašila i zamolila ga da napusti kuću.

– Veoma ga se plašila jer je postao tvrdoglav i nije htela da ga pusti u kuću – rekla je komšinica, dok je druga komšinica poručila da ih je žrtva zamolila da mu ne otvaraju ulazna vrata u zgradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.