KRISTINA IMALA SE*SUALNE ODNOSE I SVAKI JE SNIMILA: Snimak izašao brzinom svetlosti (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Pinellas County Sheriff’s Office

užasno!

KRISTINA IMALA SE*SUALNE ODNOSE I SVAKI JE SNIMILA: Snimak izašao brzinom svetlosti (FOTO)

Springer je navodno rekao istražiteljima da se Kalelova “upustila u otprilike 30 do 50 s*ksualnih radnji sa psom u vremenskom periodu od osam godina”

Objavljeno: 18:31h

Jedna žena iz SAD je priznala da se upuštala u s*ksualne odnose sa svojim ljubimcem haskijem, ali je okrivila psa za to i rekla je da je on bio “radoznao”. Kristina Kalelo (36) je uhapšena kada je policija pronašla snimak na USB-u njenog bivšeg dečka na kojem je ona imala oralni se*s sa psom.

Džefri Majkl Denis Springer takođe je optužen po jednoj tački za se*sualne aktivnosti koje uključuju životinje zbog svoje uloge u snimanju izopačenih radnji, saopštila je policija. Par, sa Floride, je zatvoren u zatvor okruga Pinelas, ali je ubrzo pušten. Kalelova je dala garanciju od 5.000 dolara, a Springer je takođe pušten uz kauciju.

Kalelova je navodno priznala da je učestvovala u s*ksualnim odnosima sa svojim psom, možda 30 do 50 puta tokom osam godina, ali je pokušala da krivicu prebaci na psa.

– Optužena je priznala da je pas verovatno obavljao oralni se*s nad njom više puta zbog toga što je bio radoznao. Video dokazi pokazuju da pas obavlja oralni se*s nad optuženom, a optužena ne čini nikakve pokrete ili gestove da zaustavi se*sualni čin – napisali su istražitelji.

Springer je navodno rekao istražiteljima da se Kalelova “upustila u otprilike 30 do 50 s*ksualnih radnji sa psom u vremenskom periodu od osam godina”. To je bilo nakon što ju je identifikovao na nekim od snimaka koje je napravio, navode izveštaji. Kalelova je uhapšena zato što se “voljno upustio u se*sualne aktivnosti sa psom u više navrata.”

1 / 6 Foto: Pinellas County Sheriff’s Office

Njen bivši dečko je navodno snimio “s*ksualnu aktivnost” i sačuvao snimke u folderu na fleš disku pod nazivom „XXX S*X Videos Loki“. Nakon hapšenja pas je odveden u lokalnu bolnicu za kućne ljubimce gde je veterinar obavio rutinski pregled i zaključio da životinja nije povređena.

Nisu saopšteni nikakvi detalji otkako je par pušten na slobodu.

Bonus video:

20:12

POPODNEVNI DNEVNIK 09.08.2022

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.