OVA POZNATA ŽENA UHAPŠENA JE ZBOG PODVOĐENJA: Pomagala pedofilima da imaju SE*S SA MALOLETNICAMA! (FOTO)
Podvođenje, Foto: Profimedia

UŽAS

OVA POZNATA ŽENA UHAPŠENA JE ZBOG PODVOĐENJA: Pomagala pedofilima da imaju SE*S SA MALOLETNICAMA! (FOTO)

Gislejn Maksvel prebačena je u zatvor na Floridi gde će služiti 20-godišnju kaznu jer je pomogala pedofilu Džefriju Epstajnu da sek*ualno zlostavlja maloletne devojke, ekskluzivno otkriva "Dejli mejl".

Objavljeno:

Maksvel je premeštena u FCI Talahasi, zatvor slabog obezbeđenja u blizini mesta gde je počinila svoje zločine. Na sajtu Zavoda za zatvore navodi se da će ona 17. jula 2037. ispuniti uslove za puštanje na slobodu.

Sudija je bio protiv ove odluke tražeći da monstruozna madam, kako nazivaju Gislejn Maskvel zbog zločina koje je počinila, služi kaznu u zatvoru u Konektikatu, ali je odluka BOP-a bila konačna.

Pre premeštanja advokati optužene žalili su se na loše uslove ističući da je njihova klijentkinja stalno pod video prismotrom. Podsećanja radi, slične žalbe mogle su se čuti i dok je ona čekala odluku suda u prethodnom zatvoru.

Bivša devojka i saradnica Džefrija Epstajna Gislejn Maksvel, koja mu je pomagala da podvodi maloletnice, osuđena je prošlog meseca na 20 godina zatvora.

Podvođenje
foto: Profimedia

"Duboko se saosećam sa svim žrtvama koje su uključene u ovaj slučaj", izjavila je Maksvel, a sudija je odbacio niz prigovora njenog advokatskog tima.

Maksvel je u decembru prošle godine proglašena krivom po opužnici da je podvodila maloletnice za sek*ualno zlostavljanje. Epstajn je bio osuđeni sek*ualni prestupnik koji je preminuo u saveznom pritvoru u Njujorku čekajući suđenje za pedofilju.

Jezivi detalji priče o Gislejn Maskvel

U knjizi “Misteriozna smrt Džefrija Epstajna” koju je 2020. objavio "Njujork post" piše da su Gislejn Maksvel i Bil Klinton imali sek*ualne odnose tokom putovanja avionom Epstaj Lolita Ekspres kao i da ju je bivši američki predsednik posećivao u njenoj kući na Menhetnu.

Klinton je demantovao vezu sa Makvsvelom, ali se sumnja da je sa njom vrbovao devojke za Epstajna, a početkom 2000-ih uslikani su u milijarderovom avionu. Nekadašnji prvi čovek SAD negirao je i takve tvrdnje rekavši da ne zna ništa o seksualnim zločinima Epstajna.

Podvođenje
foto: Profimedia

"Bil i Gislejn su imali aferu. Zato je bio oko Epstajna, da bi bio sa njom”, rekao je izvor.

Klintona je sa Epstajnom povezao Nefliksov dokumentarac o pedofilu gde je rečeno da je bio na Karibima sa pokojnim milijarderom. Sumnjalo se tada da je Gislejn Maksvel angažovala maloletne devojke ne samo za Epstajna već i za njegove poznate prijatelje i poslovne partnere što je kasnije i potvrđeno.

Jedan od takvih primerar poznatih javnosti jeste i primer Virdžinije Roberts koja je 1998. kao 15-godišnjakinja radila u velnes-centru u klubu u vlasništvu Donalda Trampa "Mar-a-lago“ u Palm Biču na Floridi pa je tamo upoznala Gislejn Maksvel koja ju je predstavila Džefriju Epštajnu. Najpre joj je ponudila da radi kao maserka za muškarca tri puta starijeg od nje, što se ispostavilo kao laž.

Slučaj Virdžinije Roberts razotkrila je novinarka Džuli K. Braun „Majami heralda" kojoj je devojka ispričala da je ubrzo nakon lažne ponude usledio trening. Gislejn ju je podučavala kako da oralno zadovolji muškarce, da bude ponizna i kako da Džefriju pruži sve što želi.

„Mnogo je na tom treningu dolazilo od Gislejn. Šokantno je to da je jedna žena tako nešto dozvolila. I ne samo dozvolila, ona me je navela da to radim", ispričala je Virdžinija koja je otkrila da je više puta prisiljavana na sek* sa Epstajnom, njegovim prijateljima i saardnicama, sve dok nije napunila 19 godina. Kako je rekla, tri puta ju je zlostavljao princ Endrju, sin kraljice Elizabete II. Ovaj slučaj završio je na sudu i rešen je novčanom nagodbom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.