ANDREA OKRENULA ZADNJICU I ŠOKIRALA NACIJU: Pašćete u nesvest kada vidite OVO! (FOTO, VIDEO)
Bodibilderka Andrea, Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

ANDREA OKRENULA ZADNJICU I ŠOKIRALA NACIJU: Pašćete u nesvest kada vidite OVO! (FOTO, VIDEO)

Bodibilderka kaže da bila osramoćena od strane menadžera

Objavljeno: 13:02h

Bodibilderka i influenserka poznata pod imenom Andrea Sanšajn (53) rekla je da joj je vlasnica jedne teretane u Brazilu rekla da joj više nije dozvoljeno da snima treninge za svojih 133.000 pratilaca na Instagramu.

U sada izbrisanoj objavi je Andrea, koja svoje vreme provodi malo u Londonu, malo u domovini, tvrdila da joj je menadžer u teretani “SmartFit” u gradu Buziosu rekao da isključi kameru.

– Rekla sam mu ko sam, ali to je samo pogoršalo situaciju – kazala je ona za Jam Press.

– Tražio je da vidi moj Instagram. Pokazala sam mu. Reagovao je sa podsmehom i rekao: „O, jesi li poznata? Ali, žao mi je, ne možeš da snimaš – nastavila je.

Fitnes fanatik takođe kaže da se osećala nelagodno i osramoćeno zbog ove scene jer bi joj bilo draže da ju je menadžer pozvao u stranu umesto što je grdio usred sale za tegove.

– Upozorenje svim sportistima i uticajnim ljudima u mom kraju, ne smemo da prihvatimo ovu vrstu predrasuda. Da sam muškarac, da li bi ovaj menadžer postupio na isti način? – upitala je.

Andrea inače često na svoju Instagram stranicu kači provokativne snimke vežbanja u teretani, a po sopstvenom priznanju često privlači pažnju mlađih muškaraca, prenosi Njujork post. Takođe je jednom prilikom izjavila da pojede 150 jaja mesečno kako bi ostala s*ksi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.