BOBAN JEDE SIROVO MESO I JAJA I NIKAD NIJE BIO ZDRAVIJI: U jogurt dodaje OVU STVAR svojih partnerki (VIDEO)
Boban Simić, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/THE MAYWEATHER CHANNEL

bizarno

BOBAN JEDE SIROVO MESO I JAJA I NIKAD NIJE BIO ZDRAVIJI: U jogurt dodaje OVU STVAR svojih partnerki (VIDEO)

Boban Simić već četiri godine jede isključivo sirovu hranu životinjskog porekla i tvrdi da se nikad nije osećao bolje!

Objavljeno:

Samoprozvani zaluđenik za zdravlje, Boban Simić (40) iz Čikaga, tvrdi da mu je veoma neobična ishrana pomogla da bude "više alfa i agresivniji", a kada čujete šta jede i pije, neće vam biti dobro.

Ovaj čovek, koji je inačeMMA borac, počeo je pre četiri godine da jede sirovo meso – uključujući svinjetinu, jagnjetinu i meso od koze i tvrdi da se nikada nije osećao bolje.

On takođe pije jogurt u koji dodaje ljudsko mleko i vaginalni iscedak koji uzima od svojih bivših partnerki, a tvrdi da to osim što ima sjajan ukus, dobro deluje i na njegovo mentalno zdravlje.

Njegova ishrana sastoji se od 12 do 30 sirovih žumanaca koje jede za doručak, oko 900 grama sirovog mesa za ručak, a zatim još sirovih žumanaca za večeru.

Boban tvrdi da nikada nije bio bolestan zbog svoje neobične ishrane, mada priznaje da nakon svakog pražnjenja creva proverava ima li crve.

On kaže da sve jede u sirovom stanju, a najčešće jede jagnjetinu iako je najmanje voli, ali "ima jak ukus i nije masna". "Jedem sirovu govedinu i sirove pileće grudi, to mi je omiljeno. Sirova svinjetina je suviše blagog ukusa, pa je jedem tek ponekad, a najbolje što sam jeo je sirovo meso koze", priča Simić i dodaje da tekstura zavisi od sečenja.

Dok je mnogima gadno i da pogledaju sirovo meso, on uživa da jede ovakve namirnice i tvrdi da su veoma osvežavajuće. Boban kaže da mu je telo najvažnije u životu i da je to jedina stvar na koju troši novac.

"Ono si što jedeš. Koliko god novca da imaš, ako nisi zdrav, to je zbog ishrane".

Pored toga što ima veoma bizaran način ishrane, Simić je odlučio da dodaje vaginalni iscedak i ljudsko mleko u jogurt, tvrdeći da to ima zdravstvene prednosti.

"Bio sam sa jednom ženom koja je u to vreme imala mleka u grudima, probao sam ga i pomislio da je slatko i ukusno i tada mi je palo na pamet. To je bila žena sa kojom sam se viđao i bio intiman. O vagini i probioticima sam istraživao i tada mi je pala na pamet druga sjajna ideja. Uzeo sam vaginalni iscedak od devojke sa kojom sam se viđao. Čuo sam da ljudi od toga prave i pivo i hleb", kaže Boban.

On ističe da je oduvek bio zaluđenik za zdravlje, da je o svemu dosta istraživao i da je odlučio da na ovaj način "smanji toksine i jede zdravo".

Boban inače kaže da mu je ovakva ishrana pomogla i za mentalno zdravlje, te da mu je raspoloženje mnogo stabilnije.

Ipak, ako pitate bilo kog stručnjaka, svi će vam reći da nipošto ne jedete sirovo meso niti jaja jer rizikujete unos raznih bakterija i mikroorganizama koji mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.