OVAJ DEČKO TVRDI DA JE REINKARNACIJA: Objavio fotografiju iz 1905. godine, svi su se NAJEŽILI (FOTO/VIDEO)
Dečko reinkarnacija, Foto: Instagram

AU

OVAJ DEČKO TVRDI DA JE REINKARNACIJA: Objavio fotografiju iz 1905. godine, svi su se NAJEŽILI (FOTO/VIDEO)

Sličnosti su neverovatne!

Objavljeno: 22:21h

Majkl Koropic se iznenadio i zbunio kada je video crno-belu fotografiju na kojoj, na prvi pogled, izgleda kao da se nalazi on. Saznavši da je slika iz viktorijanskog doba, počeo je da misli da je zaista imao prošli život!

– Fotografija mi je poslata na Instagram, jer je neko mislio da sam to ja. Dečko na slici ima istu kosu, oblik lica, nosa i odeću – priča 24-godišnjak iz Mančestera.

Istakao je da, čim je video fotografiju, krenuo je da istražuje sve o momku sa slike. Došao je do saznanja da je slika stara 117 godina i da je sa njom povezan na neverovatan način.

Naime, njegova majka je oduvek bila očarana viktorijanskom erom, kojoj je posvetila svoj stil i način života. Majkl naglašava da je postao siguran, tek kad je otrkio sve informacije oko fotografije, kako je razlog njegove ljubavi prema tom vremenu njegov prošli život.

– Nikada nisam video da neko toliko liči na mene. Kada gleda fotografiju, kaže da se oseća kao da gleda svoju nedavnu sliku. Sada sam uveren da sam imao prošli život. – zaključio je Koropic.

Potom je na svom Instagram profilu objavio tu fotografiju pored svoje i - nema razlike!

- Levo je gospodin iz 1905. godine, a desno ja. Posebno mi je fascinantna činjenica što je moj dvojnik živeo u doba koje obožavam. Čak je i kosu stilizovao kao ja. A da stvar bude još čudnija, fotografisan je otprilike u istom uzrastu u kom sam ja sada - sa nevericom objašnjava Majkl.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.