UVERENA DA JOJ JE DEČKO PEDOFIL! Nećete verovati šta se desi kada se PROBUDI, UF ČOVEČE (FOTO)
Dečko i devojka, Foto: Facebook/Chloe Barnard

užasno

UVERENA DA JOJ JE DEČKO PEDOFIL! Nećete verovati šta se desi kada se PROBUDI, UF ČOVEČE (FOTO)

Sećanje joj se obično vrati u roku od 24 sata, a Džejms bude prisiljen da zove njene roditelje da mu pomognu da je smire, dok ga ona naziva pedofilom i svakog koga vidi pokušava da uveri da pozove policiju

Objavljeno: 13:46h

Britanka Kloi Barnard se zbog retkog poremećaja mozga svakih par meseci budi pored svog verenika ne znajući ni ko je on, ni gde se nalaze, a često misli i da je njoj tek šest godina, a on otmičar i pedofil!

Naime, u najčešćem scenariju koji 29-godišnjakinja proživljava kad ima napad se budi kao dete ili kao tinejdžerka; pa, logično, pretpostavi da ju je partner Džejms (39), s kojim je inače u vezi devet godina, oteo.

Sećanje joj se obično vrati u roku od 24 sata, a Džejms bude prisiljen da zove njene roditelje da mu pomognu da je smire, dok ga ona naziva pedofilom i svakog koga vidi pokušava da uveri da pozove policiju.

Mogu da se vratim u bilo koje doba, a često se vratim baš u šestu godinu. To je užasno! - kaže ona i priseća se poslednjeg jutra kad se probudila 'kao šestogodišnjakinja' i nije prepoznala ni kuću, ni verenika ni psa.

- Ja sam ranije otišla u krevet i nešto me probudilo. Izašla sam iz sobe i ugledala stepenište ali nisam prepoznala kuću. Samo sam pomislila kako 'mora da je moja jer i moja ima stepenište' i zaključila da mi je šest godina i da sam ružno sanjala... - ispričala je.

Džejms je ležao na sofi s njenim psom, no nije znala ni njega ni psa pa je sela na stepenice i pitala 'Ko si ti? A kakav je to pas?, a onda je počela da viče da želi mamu i tatu...

- Srećom, on je znao šta treba da učini i da ne sme da paniči. Vratio me gore, skinuo se i ušao sa mnom u krevet pa mi je rekao da i ja uđem. Rekla sam mu da ne idem u krevet s pedofilom i da želim svoju mamu i tatu... - ispričala je.

Tada je, kaže, pokušala da nazove policiju, ali on joj je uzeo telefon pa je zgrabila ključeve da mu pokaže da ga, iako je malo dte, može da ga povredi ...

- Pitao je šta ću s tim, a ja sam rekla da ću ga, ako mi se približi, udariti ga i da želim mamu i tatu, a on mi je rekao da poznaje moje roditelje. Nazvali smo ih i sve su mi objasnili, kad sam se sledećeg jutra probudila, bila sam sasvim dobro - seća se.

Drugi se put, priča, vratila u svoju 16. godinu, a Džejms je odmah shvatio šta se događa pa ju je poveo sa sobom na posao, da ne ostane sama u 'nepoznatom' prostoru.

- Zamolila sam ga da mi nazove roditelje, a mama mi je rekla da ne brinem, da se volimo i da smo vereni. Željela sam da joj verujem ali nisam mogla i bilo mi je jako teško. Rekla sam da moram do WC-a pa smo stali na jednu benzinsku pumpu, a ja sam stajala pred vratima WC-a i pokušavala zaposlenima da privućem pažnju i da im kažem da me on otima, a da Džejms ne primeti... - priča.

Tada ju je jedan od zaposlenih pitao je li dobro, a ona je rekla da nisam sigurna i da je 'u nekom kamionu, a vozača ne poznaje...' Rekla mu je i da joj je 'mama rekla da je sve u redu, ali ona ipak ne zna šta da radi'.

- Ponudili su mi da pozovu policiju ali nisam htjla da Džejma uvalim u nevolju, jer mi je mama rekla da je on u redu... - priča ona, pa se vratila da spava u kamion, a kad se probudila, ponovo joj je bilo 29, a Džejms je bio verenik u kojeg je zaljubljena.

Kloi inače veruje da su njeni napadi gori kad je umorna i pod stresom pa se trudi da dovoljno spava i bude što smirenija, no bez obzira na sve mere predostrožnosti, bilo kada može doživeti novu epizodu.

- Lekar mi je rekao da se one obično dogode samo dva puta u životu, no meni se događaju svakih par meseci - rekla je za The Sun.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.