OVOG ČOVEKA JE PROGUTAO KIT, I TO CELOG: "Osetila je GAĐENJE i ispalila me iz usta" (VIDEO)
Majkl Pakard, Foto: Printscreen

STRAVIČNO

OVOG ČOVEKA JE PROGUTAO KIT, I TO CELOG: "Osetila je GAĐENJE i ispalila me iz usta" (VIDEO)

Iako pravilo glasi – ’ne kitu u usta’ nalik scenariju iz Pinokija, Majkla Pakarda je progutao najveći sisar na svetu, ispljunuvši ga nazad u vodu zbog čega je uspeo da izvuče živu glavu...

Objavljeno: 13:04h

Uprkos tome što ne možemo ni zamisliti šta je ovaj čovek preživeo, on je na kraju bio ispaljen iz usta ovog stvorenja i za dlaku sačuvao svoj život. Prošlog juna, Pakard je krenuo u suton kako bi odradio dva zarona i uhvatio jastoge. Međutim, ovo je treći put za njega da mu se dešavaju slične neverovatne stvari, a u ovom slučaju njega je odjednom pritisla neobična sila.

Kako je tada lovac na jastoge izjavio: „Jednostavno sam osetio čudnu silu i udar nalik teretnom vozu, nakon čega je sve postalo crno. Voda je proticala neverovatnom brzinom oko mene, u mraku, dok sam istovremeno osećao pritisak na čitavom telu. Kretao sam se kroz vodu neverovatnom brzinom, to je sve što sam mogao osetiti“.

Međutim, u neverovatnom obrtu situacije i nečemu što se može opisati kao aktivacija kitovog refleksa za povraćanjem i gađenja, ovaj čovek se odjednom našao na površini zbog toga što je životinja krenula da mrda glavom, postajući sve uznemirenija, ispalivši ga iz svojih usta nazad u more. Čovek je ostao u neverici i u prvi mah jednostavno nije mogao da veruje da je preživeo, ali uprkos svemu, ovo nije Pakardovo najgore iskustvo u životu.

Kako je sam objasnio: „Ono što me više progoni i verovatno će tako ostati do kraja mog života, jeste avionska nesreća koju sam preživeo“. Ovaj čovek je neuništiv, ali bi definitivno bilo dobro videti premije njegovog osiguranja. Avionska nesreća koju je Pakard preživeo bila je apsolutno užasavajuća i definitivno ga sa razlogom noću ostavlja u znoju i po nekoliko puta ga košmarno probudivši. „Bio sam u izgubljen u džungli tokom tri dana, probušenog plućnog krila i sa tri polomljena rebra, završivši sa 180 kopči na svojoj glavi i presečenom ahilovom tetivom. Verovatno ne bih izdržao ni jedan dan više, ali sam za ona tri itekako imao vremena da razmišljam o smrtnosti, što mi je ostavilo post traumatski sindrom“.

Ako bismo u ovom momentu pomislili da je Pakard dobio novu perspektivu i sada drugačije gleda na život, definitivno bismo pogrešili, jer je on, kako i sam tvrdi, ostao onaj stari i radi ista s?#!*a kao i ranije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.