ALIGATOR JOJ U DVORIŠTU UBIJAO PSA! Počela da vrišti i da vuče životinju, USLEDIO HOROR
Aligator, Foto: Printscreen/youtube

UŽAS

ALIGATOR JOJ U DVORIŠTU UBIJAO PSA! Počela da vrišti i da vuče životinju, USLEDIO HOROR

Žena sa Floride suočila se sa svojim strahovima ove nedelje kada se odbranila od aligatora nakon što joj je životinja napala psa u dvorištu njene kuće.

Objavljeno: 10:58h

Stefani Pineda je rekla za NBC Majami da je u sredu, 8. juna, izašla ispred svoje kuće u Plantationu na Floridi i otkrila da aligator rastrže glavu njenog dvogodišnjeg francuskog buldoga Glorije ustima.

Pineda je prvobitno bila uzbuna kada je čula majku kako vrišti pre nego što je otkrila da je njen pas uhvaćen na pola puta ispod ograde u njenom dvorištu. Glava psa bila je sa druge strane ograde, u ustima aligatora, dok je ostatak njenog tela bio na porodičnom imanju.

- Počela sam da vrištim kao luda: 'Ubija je!'“, priseća se Pineda. Pineda je skočila u akciju, povlačeći Glorijinu donju polovinu dok je aligator još uvek držao pseću glavu u ustima, neprestano vrišteći na životinju. Na kraju je aligator pustio psa i otišao.

- Ne mogu da se setim, kao da je sve utihnulo u mojoj glavi i zgrabio sam je, ali sam vrisnuča tako glasno, a kada je moja majka dotrčala i vrisnula, tek tada je aligator pustio moju životinju - rekla je Pineda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.