PUŠTA NOKTE VEĆ 33 GODINE, SVE JE OBJASNILA: Jedna stvar je svima zapala za oko, KAKO to može? (VIDEO)
Kornelia, Foto: Printscreen/TikTok

bizarno

PUŠTA NOKTE VEĆ 33 GODINE, SVE JE OBJASNILA: Jedna stvar je svima zapala za oko, KAKO to može? (VIDEO)

Najviše što su uspeli narasti bilo je, kaže, 40 centimetara, no sad ih održava na takođe impresivnoj dužini od 30 centimetara.

Objavljeno:

Budući da je obožavala duge nokte svoje majke, Amerikanka Cordelia Adams je odlučila da ni svoje više neće kratiti i da će ih pustiti da rastu. To je bilo davne 1989. kad je bila u svojim 20-ima, pa danas ova 59-godišnjakinja nokte pušta već pune 33 godine.

Najviše što su uspeli narasti bilo je, kaže, 40 centimetara, no sad ih održava na takođe impresivnoj dužini od 30 centimetara. I premda zbog tolikih noktiju mnoge poslove umesto vrhovima prstiju radi sa zglobovima prstiju, poput pranja suđa i 'srolanja' prstom po ekranu, ne bi, kaže, nikad menjala svoj izgled.

"Pridružila sam se TikToku usred pandemije jer sam videla koliko se zabavnih ludorija tamo objavljuje, pa sam odlučila i sama nešto snimiti. Moj je prvi video o pranju ruku imao 17 miliona pregleda i odmah je postao viralan. Bilo je i mnogo negativnih komentara, ali to mi ne smeta, uživam odgovarati i na njih”, objasnila je za Mirror.

Najgora stvar u vezi njenih dugih noktiju su, kaže, 'bezobrazna pitanja koja joj neki ljudi postavljaju' – poput 'kako s tim jedeš?' i slično. '

Cordelia, koja i sama radi kao tehničarka za nokte, osmislila je kako obaviti sve svoje svakodnevne zadatke bez da joj nokti smetaju, pa često umesto vrhova prstiju koristi zglobove, a budući da su joj nokti prirodno zakrivljeni tako da se sklapaju uz ruku, nema problem sa hvatanjem i držanjem stvari.

Redovno na njima slika i impresivne i komplikovane dizajne, a koliko ih neguje govori činjenica da se njena umetnička dela na noktima nikad ne okrnu ni ne izblede, pa tako i sada ima boju staru više od pet godina. "Obično mi treba između deset minuta i pola sata, zavisno o dizajnu. Ako sve skidam i počinjem od praznog nokta treba mi oko dva i po sata. Neki su crteži na njima već dugo, jedan na primer postoji već pet godina”, ispričala je. Što je najvažnije, ona je svojim noktima zadovoljna i ne misli da će ih ikad drastično skratiti. "Nikad o tome ni ne razmišljam!", rekla je.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.