POZNATI SPORTISTA SLOMIO POLNI ORGAN! I to dok je bio SA NJOM u krevetu (FOTO)
Foto: RINA

užas

POZNATI SPORTISTA SLOMIO POLNI ORGAN! I to dok je bio SA NJOM u krevetu (FOTO)

Čuvena NBA zvezda otkrila je detalje iz svog privatnog života koji su potpuno zaprepastili svet

Objavljeno:

Denis Rodman (61), bivša košarkaška legenda i zvezda NBA, koji je na kratko bio oženjen jednom od najlepših glumica na planeti Karmen Elektrom, šokirao je svetsku javnost najnovijim detaljima iz svog intimnog života, tvrdeći da je kroz njegov krevet prošlo više od 2.000 žena, kao i da je tokom nekoliko avantura čak triput slomio polni organ i završio na intenzivnoj nezi.

Sve to se, kako je rekao kontroverzni nekadašnji sportista, dešavalo na vrhuncu njegove slave dok je devedesetih igrao za čuvene Čikago Bulse.

Pored trojki i najboljih pogodaka u košarci, čini se da je ovaj star jednako dobro držao ravnotežu i van terena, pa zabave nije manjkalo. Kako je naveo, bio je sa najmanje 500 prostitutki, a skoro svi susreti tog tipa su se događali u centru za obuku njegovog nekadašnjeg tima.

- Teren, teren za trening... bilo je ludo. Kada ovo pročitaju moji saigrači reći će "prokletstvo" - rekao je Rodman kroz osmeh.

On je za časopis „Vajs“ otkrio da je triput slomio penis tokom odnosa, a da je jednom prilikom njegova partnerka zbog tog incidenta mislila da ga je ubila.

I njegova bivša supruga Karmen Elektra je potvrdila da je Denis izuzetno "nestašan", pa je u skladu s tim ispričaka kako je izgledao njihov prvi sastanak.

- Iznenadio me je kada mi je vezao oči dok sam još bila na motoru, a onda me je odveo na teren Čikago Bulsa. Tamo smo bili intimni. Bilo je ludo, kao dvoje dece u prodavnici slatkiša - navela je Karmen.

Rodman je, osim seksualnih iskustava, ispričao i drugo potpuno zapanjujuće stvari, a među kojima i ona da mu je navodno svojevremeno nuđeno 20 miliona dolara da bude sa Madonom i da ona zatrudni.

Inače, Rodmanov bivši trener je znao da kad god je on bio iscrpljen na terenu ili je loše igrao, da je imao seks prethodne noći. To se svaki put odrazilo na njegovu igru. Jednom prilikom mu se zato obratio na terenu u prvoj četvrtini utakmice videvši da njegov igrač veoma loše igra.

- Denise, moram da razgovaram sa tobom. Kada igraš loše, znam šta si radio prethodne noći. Ne možemo više tako - prenela je nekadašnja NBA zvezda reči bivšeg trenera.

Zbog svog nezasitog "seksalnog apetita" Rodmana svrstavaju u red raskalašnih poznatih lica novije istorije, a među kojima je nekadašnji libijski vođa Muamer el Gadafi. On je zvanično bio oženjen sa dve žene, ali je prema pisanju mnogih medija širom sveta, bio nezasit i imao je seks čak sa četiri različite osobe dnevno. Navodno je bio i sa muškarcima. Treba dodati da je bilo spekulacija da je posedovao hareme, kao i da se u njima navodno iživljavao nad ženama.

Inače, kao jedan od najpoznatijih ljubavnika na svetu je i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.