PREZGODNA INFLUENSERKA SE RAZGOLITILA I ZAPALILA ŽURKU: "Podmladila" je i matorog Rodmana! (FOTO)
Somer Rej, Foto: Instagram printscreen/sommerray

odmah se zalepio za nju

PREZGODNA INFLUENSERKA SE RAZGOLITILA I ZAPALILA ŽURKU: "Podmladila" je i matorog Rodmana! (FOTO)

Nije ni čudo što njen profil na Instagramu prati gotovo 27 miliona ljudi

Objavljeno:

Zanosna Amerikanka Somer Rej (24) već godinama naprosto izluđuje svoje pratioce na Instagramu.

Otkako je napunila 19 godina izuzetno je popularna među muškom publikom zbog savršenog tela, ali i zavodljivog pogleda. Pokazuje ona još mnogo toga, zapravo, gotovo da ništa ne skriva jer se uglavnom odeva krpicama.

Zbog toga nije ni čudo što njen profil na Instagramu prati gotovo 27 miliona ljudi i što ova lepotica važi za jednu od najuticajnijih influenserki.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/sommerray

Kako bi dodatno zapalila atmosferu, kao da to ne čini dovoljno samom pojavom, lepa Somer je odlučila da se pozabavi poslom di-džeja, pa je bila zadužena za muziku na jednoj žurci.

I u tome je bila više nego uspešna, a njenom majstorstvu nije odoleo ni legendarni košarkaš Denis Rodman koji ni u poznim godinam, sa sedom kosom i pozamašnim stomakom, ne napušta stil života koji ga je proslavio više nego košarkaško umeće.

Očigledno je bilo da 'Crv' uživa u muzici, ali i u društvu ove lepotice. Toliko da se gotovo nije odvajao od nje.

Somer Rej je očigledno među glavnim facama u džet-set svetu, ali je to ne sprečava da i dalje objavama na društvenim mrežama diže atmosferu među onima koji uživaju u svemu što ima da ponudi.

Ako pogledate njene nešto slobodnije fotke shvatićete zbog čega najveći deo njenih pratilaca ima podešenu notifikaciju za svaku njenu novu objavu. To je ipak nešto što se mora odmah videti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.