FUJ! LETEO BIZNIS KLASOM, PA PRONAŠAO BUBE U OBROKU: Kamerom zabeležio SVE! (VIDEO)
Avion, Foto: Printscreen/Twitter/@TomHourigan

BLJAK

FUJ! LETEO BIZNIS KLASOM, PA PRONAŠAO BUBE U OBROKU: Kamerom zabeležio SVE! (VIDEO)

Neverovatno je da iako plate ovoliko skupo, ljudi u biznis klasi nemaju dobru uslugu.

Objavljeno: 10:20h

American Airlines se suočava sa pitanjima u vezi sa neprijatnim iskustvom obroka putnika na jednom od svojih transatlantskih letova. Putnik je na društvenim mrežama ispričao detalje incidenta, podelivši video snimak obroka i podstakao odgovor avio-kompanije i mnogih drugih.

Bube u salati

Putnik kompanije American Airlines nedavno se oglasio na Tviteru kako bi se požalio da je pronašao bube u svom obroku. Riki Džejms je tvitovao da je platio 10.000 dolara za povratno putovanje poslovnom klasom na letu AA između Frankfurta (FRA) i Dalas-Fort Vort (DFV), ali je ostao nezadovoljan kvalitetom usluge.

Na snimku koji je Džejms objavio, male crne tačkice se mogu videti unutar njegove upakovane salate, koja je došla kao deo većeg obroka poslovne klase. Ako pažljivo pogledate, "tačkice" se mogu videti kako se kreću unutar lisnate salate, što se vidi kroz providnu plastičnu foliju.

Džejms je takođe bio malo iznenađen reakcijom letačke posade, koja se, kako tvrdi, "nasmejala i pitala da li želim drugu salatu".

Pred kraj snimka, Džejms zumira svoju kartu za ukrcavanje, koja pokazuje i tačan datum incidenta.

Američki erlajns istražuje incident

Osećajući ozbiljnost situacije, Američka avio kompanija je istog dana reagovala na Džejmsov tvit, objavljujući: „Hvala što ste nam skrenuli pažnju na ovo. Poslaćemo ovo pravom timu da to istraži.

Objava je dobila mnogo komentara od korisnika Tvitera, a jedan od njih je sugerisao da bi kompanija trebala da nadoknadi 10.000 dolara koje je Džejms potrošio na karte. Avio-kompanija je odgovorila raznim medijima u vezi sa incidentom, rekavši:

„Zabrinuti smo zbog ovog izveštaja, jer ono što klijent opisuje nije u skladu sa našim standardima. Istražujemo ovu stvar i radimo direktno sa našim dobavljačem keteringa u Frankfurtu. Član našeg tima se obratio klijentu da se izvini i sazna više o ovom neprijatnom iskustvu.”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.