OVA DEVOJKA IMA NAJNEOBIČNIJI PUPAK NA PLANETI: Skinula se i pokazala, svima je JASNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

neverica

OVA DEVOJKA IMA NAJNEOBIČNIJI PUPAK NA PLANETI: Skinula se i pokazala, svima je JASNO (VIDEO)

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao @iam_amakae ponosno prikazuje svoj deformitet i pokušava da podigne svest ljudi da je život sa takvim problemom i te kako moguć i da ga se ne treba stideti

Objavljeno: 14:59h

Svi treba da budu ponosni na to kakvi su rođeni i na onome što im je dato, pa čak i u situacijama ako su na ovaj svet došli s određenim deformitetima. Dokaz za to je jedna hrabra devojka koja uprkos različitosti i pritisku sa kojim se suočava gotovo svakodnevno ponosno pokazuje svoj nedostatak jer, kako tvrdi, želi da svima pokaže da se tako nečim treba boriti i truditi se stvaranju normalnih uslova života.

Naime, devojka koja se na TikToku predstavlja kao @iam_amakae podelila je na svom profilu na toj društvenoj mreži plesno umeće u kojem ponosno ističe svoj neobičan pupak. Njen snimak je pogledalo čak 13,6 miliona ljudi.

Njen deformitet je izbočen, naglašeni pupak koji ona, kako se pretpostavlja, ima od rođenja. Iako bi se mnogi stideli toga ta hrabra devojka ga pokazuje noseći kratke majice, naglašavajući da uprkos svim preprekama treba voleti svoje telo. Na taj način se trudi da podiže svest svih ljudi, ali posebno onih sa deformitetima, i ohrabruje ih da se ne stide onoga što u stvari jesu.

Zdravstveni problem sa kojim se poznata Tiktokerka bori nije tako čest i teško da se može videti u svakodnevnom životu, pa su korisnici društvene mreže bili različitih mišljenja o njenom eksponiranju. Iako je naišla na mnogobrojnu podršku, bilo je i onih koji su se zapitali šta joj se dogodilo i zbog čega ima takav pupak, kao i osoba koje su je na sramotan način uvredile uporedivši njen deformitet s muškim polnim organom.

- Zbog čega imaš muški polni organ na stomaku - glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara, među kojima je bilo i onih još neumesnijih.

- Mislim da ti iz pupka viri sijamski blizanac ili možda samo jedan njegov organ - napisao je jedan korisnik na šta se hrabra devojka nije posebno osvrnula.

Ona, međutim, nije ni dala odgovor šta joj se zaista dogodilo s pupkom, ali pojedinci veruju kako joj doktor nije pravilno presekao pupčanu vrpcu prilikom rođenja. Drugi su, pak, istakli kako njen problem podseća na pupčanu kilu koja očigledno nije sanirana. Uglavnom, mnogi su tražili odgovor na to pitanje, ali TikTokerka ga još nije dala.

Inače, ona uživa veliku popularnost i snimci koje objavljuje su rado gledani.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.