LUDOST ILI JE IPAK ODRŽAO REČ? Novinar POJEO CIPELU, PAZITE SAMO ZBOG ČEGA!
Foto: Printscreen/youtube/Matt Patches

MALO SE ZALETEO!

LUDOST ILI JE IPAK ODRŽAO REČ? Novinar POJEO CIPELU, PAZITE SAMO ZBOG ČEGA!

Naravno, ispunio je obećanje

Objavljeno:

“Top Gan” jedan je od neprevaziđenih klasika, a sada smo nakon 36 godina dočekali i njegov drugi deo. Pošto je prošlo toliko vremena, mnogi su izgubili sve nade da će ikada ugledati nastavak filma, a neki su u svojim uverenjima otišli i korak dalje.

Prvi “Top Gan” predstavljen je davne 1986. godine, da bi tek sada dobio drugi deo. Svoj omiljeni film, mnogi su davno otpisali, te je sada on stigao kao šlag na tortu, no ne i onima koji su bili spremni da stave i “ruku u vatru” da se on nikada neće desiti.

Jedan od njih je i novinar Met Pečes koji je 2010. u svojoj, sada već obrisanoj objavi na Tviteru, napisao “kako će pojesti cipelu ako se desi Top Gan 2”.

Tada su već prošle 24 godine od filma te je Metu ovo izgledalo sasvim realno, no 12 godina kasnije stvari su se promenile, a on ne samo da je “pojeo svoje reči”, nego i ono drugo.

Pečes je pre par dana postavio video na svom Jutjub kanalu, pod nazivom “Pojeo sam cipelu zbog Top Gana 2”, a u istom je prikazano kako on održava svoje obećanje.

U parodiji akcionog trilera, Pečes je prvobitno izneo svoj pozitivni komentar o Tomu Kruzu i sagi koja ga je dovela do ove ludorije, a zatim je krenuo u ispunjavanje obećanja.

Kako ne bi zadobio značajne probavne tegobe, odlučio je da napravi “jestivu” cipelu od voćne kože, jestivog lepka i pertli. Da bi izazov bio potpuniji, u improvizovanoj cipeli Met je prošetao po ulici i travi.

– Imao sam strašan bol u stomaku koji sam preživeo – rekao je novinar za “Vanity Fair”.

Takođe, pre “prave cipele”, Met je na svom Tviteru podelio i zanimljiv poklon od produkcijske kuće Paramount.

– Niko mi ovo nije zaboravio, uključujući i ljude iz Paramounta koji su prilično uzbuđeni što nisam bio u pravu – napisao je uz fotografiju torte u obliku cipele koju su mu poslali na adresu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.