TOM KRUZ ŠOKIRAO U "TOP GUN-U": Ovo prevazilazi sve LJUDSKO
Tom Kruz, Foto: Print Screen Youtube

ma obara

TOM KRUZ ŠOKIRAO U "TOP GUN-U": Ovo prevazilazi sve LJUDSKO

U sredu je u Kanu je održana premijera filma „Top Gan 2”

Objavljeno:

Zvezda je stigla na Kansku premijeru filma u kojem se trijumfalno vraća, kao kapetan Pit „Maverik“ Mičel, nakon 36 godina.

"Zapamtiću sve ovo, nikada neću zaboraviti ovo veče i osećam se veoma veoma blagosloveno", rekao je publici uoči projekcije filma na premijeri u Kanu. „Hvala vam svima što ste ovde. Hvala vam na ovom vremenu. Tu smo za vas - snimam ove filmove za sve vas i osećam se veoma blagosloveno što mogu da radim ono što radim.“

Filmski festival
foto: Profimedia

Glumac je istakao da će nositi bejzbol kapu kako bi tajno gledao svoje filmove u bioskopima, i dodao da on postoji da bi pravio filmove koji će opstati uprkos vremenskom jazu.

Snimam filmove za veliko platno.“

- Rekao je Kruz o projekciji nastavka Top Gan i dodao „U početku sam bio vrlo jasan: 'Ovako će to biti. Nije za svakoga“, rekao je glavni glumac filma „Nemoguća misija“. „Želim da ljudi uživaju u iskustvu. Ako ne želite da budete deo ovoga, potpuno razumem.“

Uoči Maverikove premijere u pozorištima u SAD, kritičari hvale Kruzov nastup u „nastavku koji ruši barijere“, kako piše Piter Debriž iz Varietija u svojoj recenziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.