ĆERKU U RIJALITI, A MAJKU U ZATVOR: Napravila SAČEKUŠU ISPRED ŠKOLE i odvela je
Foto: Printscreen/Instagram/kendallraeknight

ludost!

ĆERKU U RIJALITI, A MAJKU U ZATVOR: Napravila SAČEKUŠU ISPRED ŠKOLE i odvela je

Džejn Prajor, 60-godišnja majka zvezde poznatog britanskog rijaliti programa "Ostrvo ljubavi", Kendal Rej Najt, otela je osmogodišnju devojčicu iz škole

Objavljeno:

Mala Darsi nestala je jutos u 9 ujutru u Osnovnoj školi u Blekpulu u Lenkeširu.

Džejn Prajor (60), inače majka zvezde "Ostrva ljubavi" Kendal Rej Najt, uhapšena je zbog otmice nakon što je, bez dozvole, odvela osmogodišnju Darsi iz škole.

Dete je u međuvremenu pronađeno, a policajci su uhapsili 60-godišnju ženu osumnjičenu za otmicu.

Pre toga policajci su apelovali na ljude da pomognu u potrazi za Džejn Prajor, čija je ćerka, Kendal Rej Najt, postala slavna u rijaliti programu.

Njena ćerka pojavila se u četvrtoj sezoni hit rijalitija, zajedno sa zvezdama Denijem Dajrom, Lorom Anderson i Jošom Denzelom.

Džejn poznaje Darsi, ali nije imala ovlašćenje da je odvede iz škole.

- Iako nema nagoveštaja da je Darsi u bilo kakvom neposrednom riziku, postajemo sve zabrinutiji za njeno dobro kako vreme odmiče - rekla je Beki Smit, nadzornica policije Lenkešira.

- Džejn Prajor i Darsi se poznaju, ali Džejn nije imala dozvolu da je odvede iz škole i moramo ih obe pronaći što je pre moguće.

- Apelovala bih na svakoga ko je jutros video nešto sumnjivo u školi ili ko vidi Darsi u društvu starije žene da se odmah javi. Molim vas, može li bilo ko u parku ili otvorenom prostoru ili u zabavnom parku da drži oči otvorene.

- Džejn, molim Vas, stupite u kontakt sa nama. Koji god da su razlozi koji su doveli do ovog incidenta danas, mi ćemo Vas saslušati i potruditi se da vam pružimo podršku koja vam je potrebna. Imam specijalno obučene službenike spremne da preuzmu Vaš poziv.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.