OTAC 4 DECE DROGIRAO I SILOVAO MALOLETNICE, ŠOK DETALJI: U kolima im je radio nešto UŽASNO
Monstrum Karl Marland, Foto: Greath Manchester Police

NAJEŽIĆETE SE!

OTAC 4 DECE DROGIRAO I SILOVAO MALOLETNICE, ŠOK DETALJI: U kolima im je radio nešto UŽASNO

Takođe im je pretio ubistvom ukoliko nekom kažu

Objavljeno:

Karl Marland (58) izveo je seriju s*ksualnih napada na nekoliko mladih devojaka koje je pripremao skupim poklonima i drogom.

Najmlađa od četiri njegove žrtve bila je osmogodišnja devojčica, koju je Marland više puta s*ksualno napao. Jednom prilikom, otac četvoro dece je prislonio nož na vrat devojčice nakon što ju je silovao.

Na sudu u Mančesteru, Marland je osuđen na 21 godinu zatvora.

Tužiteljka Vanesa Tomson rekla je sudu da je Marland “negovao” svoje žrtve dajući im odeću i novac, kao i kanabis i kokain. Sklopio je ugovor za Ajfon 12 od 75 funti mesečno za jednu žrtvu i vozio je devojke svojim kolima, gde su se dogodila neka od zlostavljanja.

Silovanje
foto: Profimedia

Nakon što je silovao osmogodišnjakinju, Marland je rekao žrtvi da će je ubiti ako ikome kaže šta joj je uradio, saopštio je sud. Drugom prilikom, Marland je s*ksualno napao devojku pre nego što joj je prislonio nož na vrat.

Marland je drugoj maloletnoj žrtvi rekao da bi mogli da budu zajedno kada ona napuni 16 godina i zapretio da će se ubiti ako ne izrazi da ga voli, saznao je sud. Tokom šopinga u Arndale centar, povukao je pantalone pred devojkom.

Sud je takođe čuo da je on devojku, koja je tada imala 15 godina, doterao do svršenog čina tako što joj je ponudio kanabis i kokain i platio joj 60 funti za fotografiju njenog lica i 100 funti za sliku na kojoj je bila gola od struka naviše.

Nakon što je postala sumnjičava u vezi sa poklonima koje je njena ćerka dobijala, majka jedne žrtve pronašla je “neprikladne” poruke u telefonu svoje ćerke koje su stizale od Marlanda.

Policija i socijalne službe su alarmirane i on je uhapšen u Londonu, odakle i potiče, a pab je držao u Mančesteru, gde je i prisiljavao maloletnice na odnose.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.