NAJURILA JE ROĐENOG MUŽA IZ SALE ZA POROĐAJ: Pre toga joj je UTRNULA RUKA zbog NJEGA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

NAJURILA JE ROĐENOG MUŽA IZ SALE ZA POROĐAJ: Pre toga joj je UTRNULA RUKA zbog NJEGA!

Po dolasku kući situacija nije bila ništa mirnija

Objavljeno: 17:33h

Jedna majka požalila se na Redditu, u nameri da čuje mišljenja ljudi o tome da li je postupila ispravno kada je svog muža isterala iz sale za porođaje jer je plakao, što je njoj porođaj učinilo još težim.

Iako ju je muž, uz plakanje, držao toliko jako da joj je ruka utrnula, on tvrdi kako joj nikad neće oprostiti što mu je onemogućila da doživi taj neponovljivi trenutak sreće kada postaje otac.

– Trpela sam užasan bol, a on je bio tako crven da sam svakog časa očekivala da će da poludi – objašnjava žena, dodajući da joj je sve to samo pogoršalo ionako težak trenutak.

– Više puta sam mu govorila da prekine, ali on mi je vikao na uvo, dok ga sestra nije udaljila iz porođajne sale. Čak se i svađao na izlasku – prepričava žena kojoj je muž obećao da će biti dobar, s obzirom na to da i inače teško podnosi stresne situacije.

– Prestaću, ali ćeš zauvek zapamtiti šta si mi napravila – rekao je on.

Po dolasku kući situacija nije bila ništa mirnija.

– Ukrala si mi priliku da vidim prve udisaje naše ćerke – navodno joj je rekao muž kad su stigli kući, dok je u bolnici pokušavao da optuži sestru zbog izmišljanja razloga zašto mora da napusti salu za porođaje.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.