DANIJELIN SIN PRONAĐEN MRTAV! Ugušio se dok je OVO RADIO, jezivo
Ilustracija, Foto: Printskrin: TikTok/safesleepabc

JEZIVO

DANIJELIN SIN PRONAĐEN MRTAV! Ugušio se dok je OVO RADIO, jezivo

https://objektiv.rs/vest/1130527/danijelinog-sina-su-nasli-mrtvog-u-jaslicama-fatalan-je-bio-predmet-koji-roditelji-cesto-daju-deci/

Objavljeno:

Tragedija koju je proživela jedna majka nagnala ju je da se obrati ljudima preko svog TikTok profila i upozori ih na opasnost koja preti roditeljima male dece.

Naime, sin Danijele Morin Dikon pronađen je mrtav u jaslicama nakon što se ugušio ćilibarnom ogrlicom koja je namenjena ublažavanju bola pri izbijanju zubića. Upozorila je pratioce da izbegavaju upotrebu tih ogrlica.

– Rado smo je koristili i verovali da pomaže, ali onda se naš sin ugušio njome – uputila je jezivo upozorenje ona.

Puno ljudi koristi ovakve ogrlice u pokušaju da ublaže bol izbijanja zubića svojim bebama, a prema pisanju sajta za roditelje “What to Expect”, toplina tela bebe može da podstakne oslobađanje male količine ulja iz takvih ćilibarnih ogrlica.

Beba, Otac, Snaga, Pesnica
foto: Profimedia

Ogrlica bi trebala da ima sigurnosnu kopču koja joj omogućuje da se sama otpusti ako se previše zategne, ali ona koju je dobila Danijel imala je umesto toga kopču na šraf.

Nakon godina tugovanja Danijel je rodila drugu bebu 2019. godine, a njen sin Ret sad ima dve godine. Inače ona je samohrana majka.

Jedna pratiteljka zahvalila joj se na upozorenju.

– Želim da znaš da sam kupila ovu ogrlicu pre nego što se moja ćerka rodila i tvoje upozorenje me je navelo da je nikad ne stavim oko njenog vrata. Hvala ti – glasio je njen komentar

– Razmišljala sam o kupovini ogrlice, ali predomislila sam se. Hvala ti, mama, i tako mi je žao zbog tvog gubitka – napisala je druga žena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.