DROGIRALI JE USRED DOMA, PA JOJ URADILI NEŠTO BIZARNO: Čim je to NAPIPALA, znala je šta je
Foto: Profimedia

JEZIVO

DROGIRALI JE USRED DOMA, PA JOJ URADILI NEŠTO BIZARNO: Čim je to NAPIPALA, znala je šta je

Žrtva je prebačena u bolnicu kada je saznala da je ošišana na ćelavo

Objavljeno:

Bizarna pljačka dogodila se u kolumbijskom Malambu, kada je žena sopstvenoj kući drogirana i ošišana od strane kriminalaca koji su želeli njenu kosu, prenosi lokalni portal La Kalle Blue Radio.

Slučaj je obelodanjen 11. maja kada je 27-godišnja žrtva, identifikovana kao Jorleidis Agilar, prebačena u bolnicu pod dejstvom do sada nepoznate supstance zbog koje je izgubila kontrolu nad svojim postupcima.

Kako prenose medij, na osnovu policijskog izveštaja, ženu je prvo u njenom domu posetio muškarac koji ju je pitao da li je zainteresovana da proda kosu, na šta je ona odgovorila da nije.

Nekoliko sat kasnije je, prema onome što je majka žrtve rekla, stigla još jedna osoba koju je pustila unutra i koja joj je, kako se pretpostavlja, sipala neku drogu u čašu sa vodom, ostavljajući je ranjivom na napad.

Kriminalci su onda ženi bez svesti ošišali dugu kosu i pobegli. Posle nekoliko minuta žena se osvestila i tada je shvatila da je ćelava.

U šoku je izašla iz kuće vrišteći i tražeći pomoć od svojih komšija koje su joj pomogle i alarmirale policiju .

Šišanje
foto: Profimedia

Iako su kriminalci istrčali iz kuće, policija je uspela da ih identifikuje i uhvati nedaleko od mesta zločina. Kod njih je pronađena kosa koju su odsekli devojci.

Žrtva je prepoznala svoju kosu koja je sada deo dokaznog materijala za krivično gonjenje osumnjičenih. Žena se oporavlja na klinici gde su uradili toksikološki test kako bi utvrdili koja supstanca je korišćena da bi je omamila.

Ova situacija je izazvala uzbunu u lokalnoj zajednici, a mnoge žene kažu da su počele da vezuju dugu kosu u punđu u strahu da im sada i to ne ukradu pored ličnih stvari, piše La Kalle Blue Radio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.