SNIMAK SUMANUTE SCENE NA SAHRANI: Gaze po GROBOVIMA i plešu, i MRTVACI samo što nisu USTALI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

strašno

SNIMAK SUMANUTE SCENE NA SAHRANI: Gaze po GROBOVIMA i plešu, i MRTVACI samo što nisu USTALI (VIDEO)

Snimci i fotografije objavljeni na društvenim mrežama prikazuju, inače tužnu povorku, kako se smeje i pleše oko grobova u crnini

Objavljeno:

Jedna sahrana u Velikoj Britaniji pretvorila se u improvizovanu žurku, dok su ožalošćeni plesali uz muziku di-džeja kako bi pokojnici priredili nezaboravan ispraćaj. Prema izveštajima lokalnih medija, šokantna scena se odigrala na groblju Viton u Birmingemu.

Ožalošćeni okupili su se na ceremoniji prošle nedelje kako bi se oprostili od žene po imenu Keti, prenosi Metro. Međutim nastup di-džeja usred groblja učinilo je ovaj potresan događaj bizarnim i zanimljivim u isto vreme.

Snimci i fotografije objavljeni na društvenim mrežama prikazuju, inače tužnu povorku, kako se smeje i pleše oko grobova u crnini.

Video je brzo postao viralan, a reakcije na internetu su bile podeljene.

Dok su mnogi hvalili organizatora sahrane što je napravio veselu atmosferu, koliko god to morbidno zvučalo, drugi su rekli da je proslava na groblju znak nepoštovanja.

– Kako divno odavanje počasti, siguran sam da bi se Keti osmehnula. Lepo je videti prikladnu proslavu nečijeg života – napisao je neko u komentarima na Jutjubu.

– Ne, ne odobravam. Pogledajte koliko grobova ljudi su izgazili – napisao je drugi komentator.

– Svi zaslužuju dobar ispraćaj, ali stepen nepoštovanja koji je iskazan prema drugima koji tamo počivaju je zaista neprijatan – napisao je treći korisnik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.