ADRIJAN UBIO BIVŠU ŽENU, A ĆERKU NATERAO DA URADI NEŠTO UŽASNO: Bila je na svega par centimetara
Foto: Profimedia

Bizarno!

ADRIJAN UBIO BIVŠU ŽENU, A ĆERKU NATERAO DA URADI NEŠTO UŽASNO: Bila je na svega par centimetara

Nakon što je shvatio šta je uradio, pokušao je da se ubije

Objavljeno: 12:15h

Strašan zločin šokirao je stanovnike argentinskog grada La Banda u oblasti Santjago del Estero, kada je 39-godišnji Adrijan Pablo Senteno najpre usmrtio svoju suprugu, a potom pokušao i sebi da oduzme život.

Za užasan zločin otkriveno je kada se 39-godišnji muškarac pojavio u policiji sa 45 odsto izgorelog tela nakon, nakon što se polio alkoholom i zapalio u nameri da se ubije, prenosi Tiempo de San Juan.

Pre nego što se samopovredio, on je usmrtio svoju bivšu partnerku Aleksandru Soriju i stavio telo na krevet pored svoje ćerke koja je spavala u tim momentima.

Istraga je pokazala da je Adrijan otišao u kuću svoje bivše žene koja se nalazi u naselju Menendes, gde je živela sa svoje dve ćerke, stare četiri i šest godina. Četvorogodišnjakinja je bila i ćerka optuženog.

Kada je policija stigla u kuću, pronašla je telo 29-godišnje devojke u krevetu. Nekoliko centimetara dalje bila je četvorogodišnja devojčica, koja je spavala leđima okrenuta majčinom mrtvom telu.

Kako prenose tamošnji mediji, to je bila šokantna i srceparajuća scena, a policajci su dete brzo podigli i izneli iz prostorije, tako da nije videla svoju mrtvu majku pored koje je ležala i spavala izvesno vreme.

Preminula žena je imala ubodne rane, a lice joj je bilo ljubičasto od posledica davljenja koje je pretrpela.

I starija ćerka žrtve, koja je bila u drugoj prostoriji, takođe je pažljivo izvedena kako ne bi videla mesto zločina. Uniformisani policajci su zaplenili elemente koji su bili upotrebljeni za izvršenje ubistva, kao što su dva noža, makaze i jastučnica.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.