HOROR, DEVOJČICA (10) PRONAĐENA MRTVA U ŠUMI: Nećete moći da poverujete ko je OSUMNJIČEN za njeno UBISTVO!
Lili Peters, Foto: Printscreen

STRAVA I UŽAS

HOROR, DEVOJČICA (10) PRONAĐENA MRTVA U ŠUMI: Nećete moći da poverujete ko je OSUMNJIČEN za njeno UBISTVO!

Telo 10-godišnjakinje i njen bicikl pronađeni su blizu vodopada, a nalazi obdukcije još se čekaju

Objavljeno:

Šef policije grada Čipeva Fols, Mat Kelm, rekao je kako je dečak uhapšen zbog ubistva 10-godišnje devojčice iz Viskonsina. Zločin je počinjen u šumovitom području u blizini kuće njene tetke, a policajci kažu kako je osumnjičeni poznavao žrtvu.

Lili Peters pronađena je u šumi blizu vodopada Čipeva, severoistočno od Eau Clairea u ponedjeljak ujutro, prenosi Daily Mail. Toga dana kad je nestala, devojčica je bila u poseti tetki.

Policija zasad odbija da kaže koliko je dečak star, kakva je bila njegova veza s Lili i što ih je navelo da ga uopšte uhapse.

Na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak Kelm nije iznosio detalje o tome kako je devojčica ubijena niti koji su dokazi pronađeni na mestu događaja.

- Izvršen je pretres kuće u kojoj su prikupljeno dokazi i obavljeni su dodatni razgovori - izjavio je šef policije u utorak.

Otac nesretne djevojčice, koja je pohađala četvrti razred osnovne škole Parkvju, prijavio je njen nestanak oko 21 sat u nedjelju uveče nakon što se ona nije vratila kući. Porodica Peters inače živi nedaleko od tetke.

Lili Peters
Lili Petersfoto: Printscreen

Telo 10-godišnjakinje i njen bicikl pronađeni su blizu vodopada, a nalazi obdukcije još se čekaju. Policija je Lili tražila u saradnji s K9 timovima, a u potragu su bili uključeni i dronovi.

Nakon ove strašne tragedije, vlasti su najavile kako će povećati prisutnost policajaca u lokalnim školama pri dolasku i odlasku učenika s nastave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.